Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyülőlöm az anyámat, hogy...

Gyülőlöm az anyámat, hogy lehet feldolgozni ezt?

Figyelt kérdés

most tudtam meg nem régen,hogy mit tett "az anyám" szétválasztott a szerememtől,azt mondta neki ha együtt vagyunk nem fogják fizetni az egyetemet és öt is kirugastják a munkahelyéről.

Én még mindig szerelemes vagyok ebbe a férfibe,probáltam ismerkedni más férfiakkal ,de nem ment!Főleg most,hogy megtudtam,hogy mi is történt igazából egy évvel ezelőtt.

Hogy lehet ezt feldolgozni,hogy ezt tette velünk?

2013. ápr. 21. 19:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%
Már nem azért, de ha te egyetemista vagy, akkor felnőtt is, elmúltál 18 éves... Szíved joga eldönteni, hogy kivel akarsz élni szeretetben és neki pedig anya létére el kellene fogadnia mindkettőtöket... A korkülönbség pedig sosem baj, mert általában a nőkkel egykorú hapsik kicsit gyerekesebbek, nincsen akkora felelősségérzetük.. Persze tisztelet a kivételnek.
2013. ápr. 21. 20:41
 12/38 anonim ***** válasza:
65%
Nézd Kérdező, ha így történt, akkor egyfelől teljes joggal neheztelsz, de másfelől a volt párod sem viselkedett a szituációban határozott felnőttként, hisz hagyta magát megzsarolni.
2013. ápr. 21. 20:52
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
12-eshez csatlakozva: ha a szerelmed érzései is olyan mélyek lettek volna, mint a tieid, akkor odavesz magához, végzel diákmunkát a tanulás mellett, valamennyivel hozzájárulsz a költségekhez. Akkor az egyetemen már önellátóként pályázhattál volna szociális támogatásra, az úgy magasabb összeget jelent, stb. De hát nem kereste a megoldást...
2013. ápr. 21. 21:10
 14/38 anonim ***** válasza:
29%
hát azért a korkülönbség lehet durva, ismerek hasonló sztorit, a lány 20 éves, a fickó 58... én se nézném jó szemmel, ha a lányom egy olyan hapsival lenne, aki akár a nagyapja is lehetne...
2013. ápr. 21. 21:30
 15/38 anonim ***** válasza:
53%

Édesanyád a gerinctelen féreg? Hogy beszélt Te Róla, aki felnevelt, és ha jól értem, fizeti a tanulmányaidat?

Ha a pasid annyira szeretett volna, akkor bizony mondta volna, hogy pakolj, és megoldjátok! De nem mondta. Úgyhogy gondolkodj el inkább ki a féreg.

2013. ápr. 21. 22:01
 16/38 anonim ***** válasza:
#15, bár ezt a szálat én vetettem fel a #12-ben, de ettől még a "féreg" jelző természetesen mindig a zsarolót illeti.
2013. ápr. 21. 23:00
 17/38 anonim ***** válasza:
58%

Én ismerek egy nőt,aki már 27-8 éves és ugyanúgy járt,mint te.Ő már tovább lépett,már van egy férje is.De a mai napig hiányzik naki az,akihez nem engedték.

Nem haragudhatsz örökké a családodra,de nem is kell elfelejtened.Csak lépj tovább.

Ez a "tönkre tették az életem" egy elég nagy túlzás.Persze,biztos fáj,de még el se kezdődött az életed,nem hogy tönkre lenne téve.Gondolom anyád látott valami olyat a pasidban,ami rossz hatással lenne az életedre,és azért tette.Mert jót akart neked.

Én a pasit nem értem,hogy miért engedett a nyomásnak.Mert őszintén szólva,én nem engedtem volna...Őt is hibáztatnod kéne.

2013. ápr. 22. 09:52
 18/38 anonim ***** válasza:
Diplomázz le, találj munkát és költözz el otthonról.Akkor próbáld felvenni a kapcsolatot a férfival...
2013. ápr. 22. 10:05
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Nézd Kérdező, egyébként engem is megszívatott "csak jót akarva" az anyám anno... "mert ha majd... akkor még hálás leszel" alapon. Manapság már kissé nyomasztja tudtommal, hogy huszonéve szóba sem vagyok hajlandó állni vele...
2013. ápr. 22. 10:29
 20/38 anonim ***** válasza:
26%

Az egy dolog, hogy te szerelmes vagy, de edesanyad tudja azt, amit mi idosebb nok tudunk a ferfiakrol.

Szerencsed, hogy nem az en lanyom vagy. Ilyet mondanal nekem amiert kinlodtam veled.

Na azt hiszem takarodnal a portamrol a baratodhoz.

2013. ápr. 25. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!