Gyülőlöm az anyámat, hogy lehet feldolgozni ezt?
most tudtam meg nem régen,hogy mit tett "az anyám" szétválasztott a szerememtől,azt mondta neki ha együtt vagyunk nem fogják fizetni az egyetemet és öt is kirugastják a munkahelyéről.
Én még mindig szerelemes vagyok ebbe a férfibe,probáltam ismerkedni más férfiakkal ,de nem ment!Főleg most,hogy megtudtam,hogy mi is történt igazából egy évvel ezelőtt.
Hogy lehet ezt feldolgozni,hogy ezt tette velünk?
Édesanyád a gerinctelen féreg? Hogy beszélt Te Róla, aki felnevelt, és ha jól értem, fizeti a tanulmányaidat?
Ha a pasid annyira szeretett volna, akkor bizony mondta volna, hogy pakolj, és megoldjátok! De nem mondta. Úgyhogy gondolkodj el inkább ki a féreg.
Én ismerek egy nőt,aki már 27-8 éves és ugyanúgy járt,mint te.Ő már tovább lépett,már van egy férje is.De a mai napig hiányzik naki az,akihez nem engedték.
Nem haragudhatsz örökké a családodra,de nem is kell elfelejtened.Csak lépj tovább.
Ez a "tönkre tették az életem" egy elég nagy túlzás.Persze,biztos fáj,de még el se kezdődött az életed,nem hogy tönkre lenne téve.Gondolom anyád látott valami olyat a pasidban,ami rossz hatással lenne az életedre,és azért tette.Mert jót akart neked.
Én a pasit nem értem,hogy miért engedett a nyomásnak.Mert őszintén szólva,én nem engedtem volna...Őt is hibáztatnod kéne.
Az egy dolog, hogy te szerelmes vagy, de edesanyad tudja azt, amit mi idosebb nok tudunk a ferfiakrol.
Szerencsed, hogy nem az en lanyom vagy. Ilyet mondanal nekem amiert kinlodtam veled.
Na azt hiszem takarodnal a portamrol a baratodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!