Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomásnak csak diplomás...

Diplomásnak csak diplomás lehet a párja? Vagy előfordul olyan is, hogy diplomás és mondjuk egy középfokú végzettségű?

Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy ki tud ilyen párokról.
2013. ápr. 21. 09:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Oké 29-s, de az a baj ,hogy a magasabban iskolázottak is maximum a lakásajtóig tudnak ellátni. Távolabb nem. A világot ők sem ismerik jobban. Nem ezen múlik az intelligencia. (Az meg egy másik kérdés, hogy pusztán értelemmel mire megyünk?)
2013. ápr. 21. 18:07
 32/36 anonim ***** válasza:
én amugy egy véleményen vagyok veled csak a devizaugyben volt más véleményem.
2013. ápr. 21. 18:09
 33/36 anonim ***** válasza:
Átgondolom. Pacsit adtam neked.
2013. ápr. 21. 18:56
 34/36 anonim ***** válasza:

Én még annyival kiegészíteném itt az utolsó válaszolók egyikét, hogy szerintem az emberek nagy részét nem feltétlenül azért motiválja a diploma, mert az "kulturált embert" jelöl, hanem a keresete miatt.

Akár szép akár csúnya, azért mindenki számára fontos a megélhetés és bár baromira nagy általánosítás, ha kimondod diploma, azért egy magasabb fizetési skála is villan be az ember szeme előtt. (Mondom ezt diplomás emberként, akinek azért nincs annyira az egekben fizetése)

2013. ápr. 21. 20:03
 35/36 anonim ***** válasza:

egyetértek. sokakban emiatt dominálhat a diploma.

de tudok egy sokkal egyszerübb trükköt. tescoban beszélni meg első randit s egy parkoló super autónak dőlve várni a csajszit. meghivni egy 250 Ft-os fagyira s utána már meg is lehet döngetni. utána meg már nem baj ha kiderül hogy közünk se volt az autóhoz a lényeg hogy megvolt.

2013. ápr. 21. 20:21
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű! Az intelligencia nem feltétlen a végzettségben tükröződik, akinek diplomája van még nem biztos hogy okos, akinek "csak" érettségije nem feltétlen buta.

Ám saját példám: én (nő) 2 diplomával rendelkeztem, 10 évvel idősebb párom 8 általánossal. Nem engem zavart, hanem őt, idősebb férfiként nagyon degradálónak érezte, konfliktusok alkalmával mindig felhozta mint sérelmet, én soha egy szóval nem bántottam érte. Eleinte azt hittem ez nem áll a nagy szerelem közé, de be kellett látnom hogy igen. A mindennapos munkahelyi gondjaimról nem tudtam vele beszélgetni, az engem érdeklő tudományos témákról nem tudtam vele beszélgetni, sok idegen szót nem értett mikor beszéltem, engem viszont egyre jobban zavart az "egyszerű" beszéd. 8 általános vs 2 diploma szerintem már túl szélsőséges már csak a tudat miatt is, kisebb eltéréssel több esély van.

2013. dec. 14. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!