Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pár, akinél ez...

Van olyan pár, akinél ez előfordul?

Figyelt kérdés
Én elég koránkelős vagyok, reggel szinte kidob az ágy, olyankor vagyok a legaktívabb, szeretek délelőtt tanulni, dolgozni, takarítani stb. Párom viszont lustálkodós, ő még szeretne velem délig feküdni az ágyban, de én ilyenkor úgy érzem, hogy a napom legértékesebb részét átfekszem. A reggeli szex pedig engem szintén nem vonz. Próbálunk mindig kompromisszumot találni, visszafekszem kicsit, de néha már megterhelő, hogy nem mondhatom, hogy én most szeretném tenni a dolgomat, mert este inkább pihennék, olyankor már nem fog az agyam. Másoknál is van ilyen?
2012. ápr. 4. 10:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Van.Én felkelek csinálom a dolgom.Apáromsokszor alszikmég 3órát.Miért gond ez?
2012. ápr. 4. 10:33
 2/21 anonim ***** válasza:
24%
Van.Én felkelek csinálom a dolgom.A párom sokszor alszik még 3órát.Miért gond ez?
2012. ápr. 4. 10:33
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
(bocs ez dadog)
2012. ápr. 4. 10:34
 4/21 anonim ***** válasza:
28%

Szerencsére nincs,mindketten délig tudnánk aludni.Vagyis alvás 10-ig,szex,reggeli,majd alvás tovább.

De volt olyan pasim mint te,frász kerülgetett,nem is jutottunk el az összeköltözésig,mert ahányszor nálam aludt,felkeltett hétvégén reggel 8kor,hogy reggelizzünk,csináljunk ezt-azt.Hajnali 8kor.Havi egyszer nálam aludt,utána mindig megbántam hogy nem küldtem haza.Hétvégén reggel aludni kell,lsutálkodni.Mikor ha nem akkor.

2012. ápr. 4. 10:34
 5/21 anonim ***** válasza:
42%

Szerencsére nálunk is nagy az összhang alvást illetőleg is! :D

Mind ketten képesek vagyunk délig aludni,ha van rá lehetőség! :)

2012. ápr. 4. 10:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Én soha nem keltem fel őt, nyugodtan aludjon még, de én mondjuk felkelek 8-kor, reggeli, készülődés, stb., majd ő felébred 10-kor, és akkor én feküdjek vissza, lustálkodjunk. Pont amikor ezerrel benne vagyok a munkában. Én olyankor legszívesebben kiugranék az ágyból.
2012. ápr. 4. 10:43
 7/21 A kérdező kommentje:
Ja, és ő általában megsértődik, ha nem fekszem vissza.
2012. ápr. 4. 10:44
 8/21 anonim ***** válasza:
55%

Én alvós vagyok a párom meg korán kelős. Régebben piszkált is hogy ne aludjak annyit stb.. Mostanra kialakult egy fajta rend. Ugye hétköznap mindenki korán kel. Hétvégén hagy aludni, van hogy felkel ő időben csinál reggelit vagy tv néz vagy kimegy csinálja a dolgát. De mostanában szerencsére rászokott a hétvégi éjszakai tvre így ő is tud aludni 9 ig. De van hogy ő már fennt van és csak úgy fekszik mellettem és figyel.

Az én párommal az a baj hogy munkamániás még otthon is. Pont a napokban mondtam neki hogy a vasárnapot bevezetjük pihi napnak hogy nem kel korán , nem robotol hanem délután is pihi, szex. Egyébként engem pont az idegesített hogy miért nem lehet kicsit tovább aludni olyan jó együtt kelni.Próbálj meg este tovább fennt lenni, nem mindig de olykor olykor hogy az ő akarta is teljesüljön. Pl anyukám is korán kelős. Van hogy már 5kor fennt van, csinálja csendben a dolgát, vagy olvas stb.. mikor apa kelne fel 9 körül akkor előtte visszafekszik kicsit hozzá. Olyankor lehet a legjobban beszélgetni, bújni,

2012. ápr. 4. 10:48
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk is igy van!

Én hamar ébredek,a párom meg mindig huzz vissza hogy megszeretgessen meg sb :)

Én meg olyankor szoktam németezni takarítani főzni stb és ez neki em tetszik!

2012. ápr. 4. 10:51
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is ez volt régen, ne aggódj!:) Én vagyok a lány, én mindig aludtam volna tovább, barátom inkább ténykedősebb. Hát... Régen ment a megsértődés, hogy "jaaaj, gyere bújj vissza, miért nem bújsz vissza?" Azóta már együtt vagyunk 7 éve, kicsit átértékelődtek bennem a dolgok, szeretem annyira, hogy megértsem, neki fontos az, hogy reggel elmenjen és végezze a hobbiját. Nálatok is így lesz, ne aggódj!:) A kisasszonka megsértődik, hagyd rá! Tudod milyenek a nők! :)
2012. ápr. 4. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!