Van olyan pár, akinél ez előfordul?
Figyelt kérdés
Én elég koránkelős vagyok, reggel szinte kidob az ágy, olyankor vagyok a legaktívabb, szeretek délelőtt tanulni, dolgozni, takarítani stb. Párom viszont lustálkodós, ő még szeretne velem délig feküdni az ágyban, de én ilyenkor úgy érzem, hogy a napom legértékesebb részét átfekszem. A reggeli szex pedig engem szintén nem vonz. Próbálunk mindig kompromisszumot találni, visszafekszem kicsit, de néha már megterhelő, hogy nem mondhatom, hogy én most szeretném tenni a dolgomat, mert este inkább pihennék, olyankor már nem fog az agyam. Másoknál is van ilyen?2012. ápr. 4. 10:30
21/21 anonim válasza:
Mi mindketten max 10-ig alszunk, én rosszul is lennék, ha a pasim csak délután akarna kikelni az ágyból :) Általában felkelünk 8:30-9 körül, reggeli, pakolászás, készülődés és még délelőtt el tudunk menni valahova. Kb éjfél-kettő körül fekszünk le. Ha sokkal később akkor van, hogy tízig is alszunk :) Nekem így jó, de ha olyan párom lenne, aki nem akar délig-kettőig kikelni az ágyból, akkor valószínűleg én ezt nem tudnám összeegyeztetni az én ritmusommal. Én is szeretek éjszaka ébren lenni, de nem alszom hozzá kettőig. Ha nagy ritkán olyankor kelek fel, akkor nyomott vagyok meg rosszul érzem magam. Nem tudom elképzelni, hogy minden napomat úgy éljem, hogy délután 3-4 előtt ne tudjak semmit se csinálni a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!