Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez másoknál is előfordul?

Ez másoknál is előfordul?

Figyelt kérdés

Ha hazaér a férjem és éppen nem tetszik neki az ebéd,nem kivánja vagy valami akkor eszik szendvicst.

egy ismerősőmmel beszélgettem és eléggé furcsállta.

2011. aug. 30. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Ez borzasztó! :-)
2011. aug. 30. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nálam válóok lenne!!!

vicceltem :)

nálunk is van ilyen... megkívánja inkább a melegszendvicset vagy bármi hideget ha épp nem kívánja vagy nem szereti a főtt ételt

2011. aug. 30. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem válogatós a férjem, így nem fordulhat elő, hogy olyat főzök, amit nem szeret, mindent megkóstol, de volt már olyan, hogy nem kívánta a meleg kaját, ezért csinált magának egy szendvicset. Engem nem zavar.
2011. aug. 30. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Mi ezen a furcsa? nem csak a parom de neha en is elofordul hogy mast eszek mint amit foztem!
2011. aug. 30. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
nálunk is van ilyen..van hogy nem tetszik neki a kaja amit az asztalra rakok de nem érdekel...leszarom :) mindig van más választás :)
2011. aug. 30. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk én mindig megkérdezem, hogy mit főzzek..és tipikus férfi választ kapok rá:Nekem mindegy..Vagy azt, hogy nem tudom! :)

Na mindegy..én is megfőzök általában mire haza ér, és ha nem ízlik neki akkor szépen vág magának pár szelet kenyeret, egy kis szalonnát meg hagymát.Én nem is értem, hogy nem unja meg...De mondjuk csülkös bablevest nem lehet neki eleget csinálni! ;)

Ez teljesen normális szerintem.

2011. aug. 30. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
A férjem elég válogatós, ráadásul ha nem fogy el aznap a kaja, másnap már nem nagyon eszi meg, csak hosszabb rábeszélésre... vagy szendvicset eszik inkább, vagy virslit, vagy vajas kenyeret, vagy bármit, amit éppen jobban kíván. De olyan is van, hogy mikor olyat főzök a kedvéért, amit én nem nagyon szeretek, akkor én eszek szendvicset.
2011. aug. 30. 12:52
 8/9 A kérdező kommentje:
már azt hittem mi vagyunk ilyen különcek...egyáltalán nem izgat,azt eszi amit akar,ha nem kivánja hát ne eszi.
2011. aug. 30. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is van ilyen

nem lesz baja a kajának,majd elfogy másnap

2011. aug. 30. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!