Lefogyott a nővérem 20kg-ot ledobott. Teljesen más személyisége volt. önbizalomhiányos stb. Ami általában a duciknál előfordul. De?
Én is sokat fogytam, 17 kilót, és úgy érzem, ez vagyok igazán ÉN.
Azelőtt az igazi énem be volt temetve a zsír alá.
Ez így lehet, hülyén hangzik, de így érzem.
Önmagam lettem a fogyástól, és így sokkal vidámabb és magabiztosabb is.
Lehet, hogy a nővéred is kinyílt ettől, hogy igazán önmagát adhatja.
Mert csinos lett, végre igazi NŐ.
Most felbátorodott, csinosnak érzi magát, gondolom kap pozitív visszajelzéseket a férfiaktól ami megnyomja az önbizalmát. Most megteszi azt amit régen talán nem tehetett meg. Minden férfit megkap, szeretne ismerkedni, mert eddig ez kimaradt az életéből. Váltogatja a pasikat, élvezi a helyzetet, hogy kell a pasiknak.
Majd megunja, és ha komoly párkapcsolatra vágyik akkor idővel leáll ezzel vagy nem. :) Ezt már csak ő tudja...
Már ne haragudj, kicsit zavaros vagy. Na nézzük csak: mit nem értesz?
Régen a kövérsége miatt nagyon erős önbizalomhiány gyötörte - önbizalma most sincs több neki, mint volt, csak most a helyzetnek hála kicsit túlkomplenzál: úgymond túlságosan kiélvezi a helyzetét, kicsit átesett a ló másik oldalára. Szép az arca és szebb lett a teste, tehát a pasik szemében valószínűleg kívánatosabb és kelendőbb, mint a dagibb verziójában.
Hagyd meg neki, hogy egy kicsit kiélvezze a helyzetét. Ne irigyeld tőle, de azért ne hagyd, hogy a fejedre nőjön! Nem neked vagy másnak kell kidobni a pasit, hanem neki, az ő pasija!
Lett egy kis önbizalma, te meg egyből irigykedsz... Te nem tudod milyen az, ha valaki önbizalom hiányos? És ha pasizik mi van? Gondolom eddig nem tette, de neki is joga van élvezni az életet, néha csalódik majd, de nem kell félteni. Inkább támogasd és segítsd, gondolom a fogyásban se álltál mellette:)
20/L
Mielőtt jönnének a Tonna Donnák megmagyarázni hogy "hát ez azért volt mert ha jól nézel ki akkor egyből önző p!csa leszel", a nővéred talán tudatalatt így akar elégtételt szerezni azért mert amikor még kövér volt akkor senkit se érdekelt, most meg mindegyik odavan érte. Látja hogy akkor se és most se ő maga érdekli őket hanem a külseje (ezért gyűlöli őket) és hát ha már van rá
lehetősége alaposan vissza is él vele.
VAGY
Azt hiszi hogy akkor nem volt szerethető, a lefogyásban meg az a hit segítette hogy ha véghezviszi akkor egyrészt végre szerethető lesz másrészt meg lesz egy nem is akárki aki szeretni is fogja ("lehet hogy most kövér vagyok meg minden de le fogok fogyni és nekem lesz a legjobb pasim kerek e világon!").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!