Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefogyott a nővérem 20kg-ot...

Lefogyott a nővérem 20kg-ot ledobott. Teljesen más személyisége volt. önbizalomhiányos stb. Ami általában a duciknál előfordul. De?

Figyelt kérdés
Szép arca volt így is.. És már vissza él vele sokat pasizik, kikezd velük és dobja is ki őket.. Ezt annak tudható be hogy régebben nem volt pasija mert kövér volt? Nem értem! Köszönöm a válaszokat! 17L
2011. aug. 5. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a 20 kg, hipp-hopp visszafog jönni, ne aggódj, úgy hogy csak egy ideig lesz ilyen jó dolga. Addig is hagy élvezze, úgy sem tart soká. :D 20 kg? Tuti visszajön, vagy még több is.
2011. aug. 5. 19:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem fog neki vissza jönni hiszen nem koplalt... Szóval ennyire nem kéne ilyen pesszimistának lenned. Nem mindenki hizza vissza..
2011. aug. 5. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

19:44

"Ez a 20 kg, hipp-hopp visszafog jönni, ne aggódj, úgy hogy csak egy ideig lesz ilyen jó dolga. Addig is hagy élvezze, úgy sem tart soká. :D 20 kg? Tuti visszajön, vagy még több is."

Annyira imádom amikor valaki ezzel próbálja magyarázni a saját sikertelenségét...

2011. aug. 5. 19:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért hízná vissza? Én 40 kg-ot fogytam 4 éve és azóta is tartom.

Amúgy természetes, hogy élvezi az új helyzetet. Igyekszik bepótolni az életet.

2011. aug. 5. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Megnőtt az önbizalma és élvezi, hogy ő irányíthatja a pasikat, hogy minden úgy van ahogyan ő szeretné....
2011. aug. 5. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
naná hogy megnőtt az önbizalma hiszen végre jó nő. és ez jár egy kis személyiségváltozással is.
2011. aug. 5. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
én 19 éves korombam adtam le 17 kilót,most 31 vagyok és nem jött vissza semmi. sőőt most még vékonyabb vagyok. és én is sokat változtam mivel nagyon sok pasinak bejöttem utána, tehát válogathattam kedvemre. azóta persze már megtaláltam az igazit. szóval ne aggódj tesód miatt, most élvezi az életet és az új lehetőségeket.
2011. aug. 5. 19:56
 18/18 anonim válasza:
67%

Most végre a növéred is a fogyasztói társadalom malomkerékében örölhet.

Használ, eldob.

A társadalom sikeresen felhasználta.

Erre vágyott egész életében, nem?

2011. aug. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!