Ha iszonyú feszültek vagytok már napok óta, hogy vezetitek le? Pl másokon, elöfordul veletek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 10:43
1/8 anonim válasza:
hát előfordul, de olyankor próbálom nem a másikon levezetni, olyankor mindig beleütök teljes erőmből valami keménybe pl a falba, akkor majdnem eltörik a csuklóm is de annyira fáj, hogy lenyugtat :) vagy lenyomok annyi fekvőtámaszt amennyit csak tudok mérgemben, és így kiadom magamból az energiát
2/8 anonim válasza:
Én dohányzom, sajnos, de így vezetem le a feszültséget.
Ha nagyon stresszes vagyok, akkor sokat dohányzom.
Ez van, szerintem jobb, mint ha másokon hisztiznék.
Amúgy se vagyok hisztis, inkább befelé megy minden feszültség, ha feszült vagyok, akkor nagyon csendes vagyok.
Ez nem jó, de mivel nem fújom senkire, csak magamnak ártok vele.
Százszor rosszabb egy hisztis, idegbeteg, szekálós ember, aki pokollá teszi a környezete életét.
Ilyen pl. a leendő apósom.
Elviselhetetlen!
3/8 anonim válasza:
Soha nem másokon vezetem le. Olyankor azt csinálom amit szeretek, esetleg elmegyek futni kirándulni. Egy vidám film is sokat segít legalábbis rajtam.
4/8 anonim válasza:
szex es no vagyok ha idegbeteg vagyok megkerem a ferjem masszirozzon es szexeljunk egy jot ez mindig segit vizsgak alatt is sokat segitett kikapcsolni
5/8 anonim válasza:
Futás,meditácio´,szex kevés alkohol.30/f
6/8 anonim válasza:
"Megsiratom" magam. (A "meghánytatás" után szabadon.)
Utána olyan jó, mintha egy kiadós edzésről jöttem volna.
8/8 anonim válasza:
Én akkor vezetem le másokon,amikor rajtam is levezetik és kihozzák belőlem is a kis gonoszt.Amúgy ha valami bajom van,akkor ide irkálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!