Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz sok nő házasság és...

Miért lesz sok nő házasság és gyerek után egy elviselhetetlen hárpia?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy ez a nő egy nagyon aranyos csajszi volt régebben.

2013. ápr. 20. 23:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

egészen egyszerűen rászakad a gyerek gondja.

Nincs még tapasztalata, feszült, bele van kódolva, hogy a gyerekért mindent megtegyen.

Aggódik is érte, akkor is, ha nem kéne.

A férfi ebből semmit nem érzékel.

2013. ápr. 21. 16:25
 32/33 anonim válasza:
100%

Nem olvastam a többi választ,így azoktól függetlenül írok.

Én egy példát írnék le,természetesen a sajátomat.

Jófej csajnak tartottak mindig a férfiak (nem csak pasik),lehet velem nevetni,stb. De ma valószínű én is hárpia vagyok. Miért is... A férfiak többsége eleinte nagyon teszi a szépet (persze mi is),de házasság után ők már nagyon biztonságban érzik magukat. Én mindig odaadó voltam,házias,rendszerető,alkalmazkodó..sokak szemében az ideális. Egy id után viszont megúntam,hogy semmibe veszik az igyekezetemet. Ilyenkor persze kezdődik a férfiak szokásos szövege: az asszony folyton hisztizik,szex is alig van,stb. Véleményem szerint egy kapcsolatban az adok kapok elv működik. Az nem fair,hogy az egyik fél kidolgozza a belét,és mindent nyel. Ha erről lenne szó,akkor szerintem sok nő nem ment volna férjhez. Nem kell azt gondolni,hogy mindig csak a férfi az áldozat. Nem az ömlengésről beszélek (én speciel utálom),hanem a kölcsönös tiszteletről. Az nem működik,hogy csak a nő tesz meg mindent a családért.

A hárpiaság nagy része a szexen is alapul. A férfiak azt hiszik,hogy egy anya már nem is kívánja. A rosszabbik fajta el is megy máshol keresni. Ez a nagy tévedés. Nincs olyan nő,aki ne vágynak a folytonos egetrengető szexre. Csak el kell azon gondolkodni,miért is olyan hideg a feleség. Lehet,mert egy nő nem tud elvonatkoztatni. Minden egyes figyelmetlenség,nemtörődömség ott van az agyunkban minden pillanatban. Minden nő figyelemre vágyik.

Azt pedig nem kell elvárni,hogy olyanok legyünk,mint gyerek előtt...mert az lehetetlen...

2013. jún. 11. 17:41
 33/33 anonim ***** válasza:
52%
Az addig is hárpia volt, csak te voltál szerelmes és nem vetted észre.
2014. jan. 25. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!