Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz sok nő házasság és...

Miért lesz sok nő házasság és gyerek után egy elviselhetetlen hárpia?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy ez a nő egy nagyon aranyos csajszi volt régebben.

2013. ápr. 20. 23:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
Én anyámról tudok nyilatkozni: mert utána tudta azzal fenyegetni apámat ha valami nem tetszett neki, hogy elválnak és visz engem is..
2013. ápr. 21. 09:06
 22/33 anonim ***** válasza:
86%
9:6 -os jó lehetett hallgatnod,hogy zsarolás tárgya vagy és túlárad benne az anyai szeretet,de sajnos az ilyen nő csak egyvalakit szeret: önmagát.
2013. ápr. 21. 09:11
 23/33 anonim ***** válasza:
54%
Javaslom a feszültségek csökkentése miatt az "ilyen ember" megfogalmazást. merthogy ez nemtől független. igaz pont én mondtam hogy a kérdező nőre tette fel a kérdést de nem volna ugye jó ha az elsők emiatt beszólnának s megint mellékvágányra terenék a témát...
2013. ápr. 21. 09:15
 24/33 anonim ***** válasza:
36%
Ugyan ilyen hárpia volt kapcsolat kezdetén is, csak szinházat játszott neked és nem önmagát adta. Aki önmagát adja kapcsolat elején az nem lesz hárpia:DD
2013. ápr. 21. 10:26
 25/33 anonim ***** válasza:
26%
Kivéve ha hárpiát ad az elején is:)))
2013. ápr. 21. 10:49
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok alapból hárpia de amikor már ezredjére kell rászolni a gyerekre vagy ami még jobb a férjemre akkor persze hogy elszakad a cérna. Miért gondolják a pasik hogy egy nőnek van kedve állandóan bájologni velük?
2013. ápr. 21. 12:10
 27/33 anonim ***** válasza:
70%

Csak itt a kérdező szerint nagy volt a különbség régen és nagy a különbség most,ami miatt egyetértek avval,aki azt írta,hogy színészkedett,hogy elkeljen,jó pár ilyen barátnőm volt.

Én például,aki nem vagyok a mindenáron el akarok kelni nők típusa,igenis kimutatom már az elején,ha nem tetszik valami,hogy hárpia tudok lenni.

2013. ápr. 21. 12:27
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

12, Audrey80:

A 3-as vagyok, és pont úgy történt nálunk is, ahogy írtad.

Gyerekek előtt mindent megosztottunk, amíg otthon voltam, akkor rám hárult minden, de akkor még elfogadtam, mondván ő eljár dolgozni (keveset keresett, a GYED-em annyi volt mint az ő fizuja). Aztán visszamentem dolgozni, és ott álltam, hogy reggel rohanok a gyerekekkel, csomagokkal, ő arra sem képe, hogy kidobja útközben a szemetet pedig neki nem volt cucca mellette, majd rohanás a munkahelyemre, onnan a gyerekekért, majd este foglalkozás velük, háztartás, apuka meg a gépen irtotta az ellenséget, mert neki kell a pihenő.... Ja, és még a család eltartása is rám hárul, mert én kerestem a pénzt, neki kellett a saját kis fizuja, hogy márkás cuccokat vegyen, mert kínaiba nem járhat. A fáradtságtól, kimerültségtől és a harctól, hogy könyörögtem neki, hogy a kenyérszeletelő kést ne hagyja elől a gyerekek miatt, a taknyos zsepijét ne hagyja a kanapén mert undi, a főtt kaját megkövetelte, de be nem vásárolt volna, előfordult, hogy a gyerekek kajáját megette előlük. Ez alatt az időszak alatt egy idegbeteg hisztérika hárpia lettem, aki mindenért üvöltött vele, mert elegem lett abból, hogy a kapcsolatban tőlem 100%-ot vár el, de nem kapok semmit.

Aztán beintettem, rájöttem hogy jobb egyedül... Azóta nyugi van, nincs üvöltözés, ismerősök szerint kivirultam. Közben farolt volna vissza, de nekem nem kell. (lett is más, aki sokkal normálisabban áll a munkamegosztáshoz)

2013. ápr. 21. 12:56
 29/33 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ezek szerint én is az vagyok.

Én dolgozok heti 3-szor 14 és heti 2 vagy 3 napon 8 órát, ha 14 óráztam is minden megvár természetesen. Akkor is ha a férjem szabadnapos. Persze, hogy elszakad a cérna mikor a sok hülyével kell foglalkoznom a munkahelyemen és alig látom a gyerekem, aztán mikor hazajövök még arra sem képes, hogy a koszos tányérját a csapba tegye és ne mellé, ne adj isten leöblítse, hogy ne kelljen sikálnom. Vagy mondjuk a büdös zokniját ne a szennytartó MELLÉ tegye hanem mondjuk bele.

A gyerekével sem bír ki egy napot, mert őt lefárasztja. Minden rám marad, amit már nagyon unok, de persze neki vannak követelései, minden nap. Amit nagyon nem kap meg, mert én sem kapok semmit.

Nem lennék hárpia ha a férjem nem a gyerekem lenne hanem a társam. Jobb lenne nélküle, nem érti mi a problémám.

2013. ápr. 21. 14:00
 30/33 anonim ***** válasza:
62%
Ezek jogos helyzetek. Csak ne általánositsunk. Van mikor nem ilyen a pasi mindent megtesz s a nő mégis harpia, mert nyeregben érzi magát.
2013. ápr. 21. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!