Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz sok nő házasság és...

Miért lesz sok nő házasság és gyerek után egy elviselhetetlen hárpia?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy ez a nő egy nagyon aranyos csajszi volt régebben.

2013. ápr. 20. 23:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
44%

Ja és a másik: ezek a hárpiák gyakran nem fogékonyak a megoldásra. Mártirt csinálnak magukból hogy aztán legyen mivel mégjobban visszaélni és eszük ágában sincs változtatni. Ha a férfi segiteni akar elküldik stb. nem készek se az együttműködédre a kommunikáció szintjéne se. Nem csoda hogy a férfinek elege lesz az egészből.

Van akielhagyja, van aki alkoholista lesz vagy agressziv stb stb. és persze utána a férfit hibáztatják.

2013. ápr. 21. 07:15
 12/33 anonim ***** válasza:
95%

talán mert rájön, hogy a férfi élheti az életét úgy, mint gyerek előtt, a gyerek öröme az övé, a gond része meg a nőé. A férfi oda megy, ahová akar, a nő meg akkor megy oda, ha akar, ha ellátta a gyereket, háztartást ÉS szerzett gyerekfelvigyázót. A másik meg, hogy eléggé beszűkül az élet gyerekkel, smink, szép ruha, érdekes helyek felejtősek pár évig. Aztán ha az ember nem alszik, eszik, megfelelően, még a vécézést is a gyerekhez kell igazítani, akkor ez eléggé hárpiává tesz bárkit.

Egy igazi társ mellett nem hiszem, hogy hárpia lesz a nő.

Pont nemrég láttam a tévében, hogy a nő így járt, a férfi meg hajtogatta, hogy de ő dolgozik, nem ezt várná a feleségétől, hogy morc mindig. Ja, mert a nő csak babázik, mi? Gyakorlatilag nincs pihenő, 0-24-ben csinálja egyedül, amit elvileg ketten vállaltak. Aztán ha rájön a nő, hogy nahát, egyedül is megy minden, sőt jobb, akkor jön a válás.

2013. ápr. 21. 07:17
 13/33 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem igazolja azt a helyzetet amikor olyan férfivel is ilyen a nő aki bőven besegit.
2013. ápr. 21. 07:28
 14/33 anonim válasza:
100%

Gyakorlatilag a kérdés már eleve hibás.

Szinte az összesben van igazság. A te nejed! Mit tudhatjuk mi, mi az oka, ha elviselhetetlenné válik. Több lehetőség is van:

-hormonok

-nincs magára ideje és megelégelte

-semmiben nem segítesz neki

-vagy segítenél, de nem haggya... ez is meg esik, persze ennek is megvan az oka, de hosszú....

LÉNYEG!:

Ülj le vele beszélni, hogy: Drágám, mostanában olyan más vagy. Zárkózottabb, nem olyan felszabadult. Esetleg beszéljünk róla? Tudok valamiben segíteni?- és ezt mély szeretettel, képességevel

2013. ápr. 21. 07:31
 15/33 anonim válasza:
88%
...* oldafigyelléssel mondd
2013. ápr. 21. 07:33
 16/33 anonim ***** válasza:
21%
Már ha lehet vele beszélni. De gyakori az ilyen emberrel hogy azt se lehet.
2013. ápr. 21. 07:33
 17/33 anonim ***** válasza:
33%

Pontosan. Az ilyen nőt el kell hagyni. Vagy meg kell csalni.

De amúgy az is igaz, hogy a mai férfiak ugyan olyanok, mint a kamaszok. Bele nem nyúlna a mosogató vízbe, mert a végén tiszta lenne a keze sőt, ha mosogatna is, akkor véletlenül tiszták lennének a tányérok.

Hány ilyen férfi van az ismeretségi körömben. Nagy kigyúrt, hájas pacákok, én férfi vagyok röf-röf, aztán a s*ggét sem tudja kitörölni. Szeritnem oda is a feleségét hívja.

2013. ápr. 21. 07:44
 18/33 anonim ***** válasza:
82%
Szembesül a ténnyel,hogy az élet nem fenékig tejfel és sok áldozattal és kompromisszummal jár a család és kevés a kikapcsolódás,ami gondolom míg csak jártatok adott volt.
2013. ápr. 21. 08:05
 19/33 anonim ***** válasza:
84%
több oka lehet, felsoroltunk jó párat.
2013. ápr. 21. 08:28
 20/33 anonim ***** válasza:
78%

Akkor sajnos van olyan nő,akinek nem való a gyerek.

Az én anyám a mintaképe volt ennek,csak a gyerekkorom volt borzasztó az állandó üvöltésétől,porig alázásomtól és,hogy igyekeztem kerülni,mert mindig meg kellett hallgatnom,hogy nekem remélhetőleg sikertelen és rossz felnőttkorom lesz és nem fogok előbbre jutni.

Amit a 7:15 ös írt,az szóról szóra igaz volt rá.

Neki az volt történetesen a baja,hogy csak az érdekelte volna,hogy szórakozni menjen,hetente vette magának az új ruhát,cipőt és táskát.Nekünk a tesómmal volt egyetlen darab nadrágunk még váltó sem volt!

Szóval a fényűző élet kiélésében igencsak akadályoztunk a tesómmal.

Mondanom sem kell,nem tartom vele a kapcsolatot,de most már ő nagyon szeretné és evvel a szöveggel hívott fel felnőttkoromban,hogy ő azért volt velem olyan végig gyerekkoromban (ennyire tisztában volt érdekes magával)

,mert NEKI KÉT GYEREKE VOLT! és ha majd nekem is lesz kettő megtudom milyen az.

Hát köpni nyelni nem tudtam,hogy úristen tényleg milyen anyám van,mivel azt nem tudtam,hogy ő ennyire tisztában van magával és úgy érezte szülhet és ezt mind teheti a saját gyerekeivel.

Nem mondtam neki,hogy a gyerekkori barátnőm,meg tudod mit mondott milyen,ha két gyereked van,olyan,hogy az örömöd megsokszorozódik!Ő olyan anya is.

Szóval az emberek között ilyen különbségek vannak.

2013. ápr. 21. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!