Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha apátok...

Mit csinálnátok ha apátok kihajtaná a testvéreteket? Menjek vele ki külföldre?

Figyelt kérdés

Van egy bátyám nem vették fel az egyetemre szeptembertől ezért itthon van még most, nem talált munkát. Csak gáz melók akadtak volna ezért nem vállalta el szerintem érthető. Apánk persze nyúzta hogy csináljon valamit tanuljon de nem tudta még mi lenne jó. Erre apám kihajította. Nem mondom hogy egyik percről a másikra mert szólt már de azt hittük csak viccel. Nagyszüleimhez ment de ott nem tudják tartani (most hogy nem tanul ugye nem kapja az árvaságit sem)

Na már most én sem tudom még hogy felvesznek oda ahová szeretnék menni és nem tudom mit csinálnék ha nem. Amúgy jól állunk anyagilag ezért sem értem miért kellett ezt csinálni. Bátyám azt mondta ki megy külföldre menjek vele. Ti kimennétek? (van lerakva pénzünk, bár most bátyámnak nem akarja odaadni apám de nekem csak ideadná)

Vagy hogy vennétek rá apátokat hogy gondolja meg magát és visszafogadja a bátyátokat?

Egyáltalán valamennyire igaza volt? Szerintem talán egy kicsit de azért mégsem hajítgatjuk ki a saját gyerekünket nem?

2013. ápr. 20. 21:59
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Na jó de így kell visszarángatni??

Már írtam hogy valamilyen szinten én is úgy gondolom hülyeség amit csinál de nem így kellene szerintem megoldani. Nem tudom hogy, de apám az apja találjon ki valamit.

2013. ápr. 20. 22:31
 22/59 anonim ***** válasza:
40%
Ja, amugy teljesen mindegy, hogy a bätyäd Magyarorszägon vagy külföldön dolgozik, de dolgoznia kell, amig nem veszik fel az egyetemre. Arra nem gondoltok, hogy szegeny apätok negyveneves fejjel vagy afelett is mit gürizik, ti meg most vagytok a fizikai erötök csucsän, es ülnetek a seggeteken, nem csinälnätok semmit? Milyen alapon? Miert kepzeled, hogy egy 19 eves FELNÖTTET kötelezö eltartani az apjänak? Melyik tündermeseböl jöttel, kislänyom?
2013. ápr. 20. 22:31
 23/59 anonim ***** válasza:
48%
A jobb helyeket nem 19 éves kis suttyó lusta lúzereknek tartogatják, megsúgom. Basszus, mégis, mi a tetves apja fa..át akar a kedves bratyó? szálljon le a földre. Egyre jobban igazat adok apátoknak.
2013. ápr. 20. 22:32
 24/59 anonim ***** válasza:
6%

Nincs magyarázat arra, hogy valaki kirakja egy családtagját az utcára!

Ilyet nem teszünk, csak ha nem agressziv emberröl van szó, apukád sajnos egy morális hulla.

És amint mondtam, az ilyennek nem lehet megfelelni, mindig van kivetnivalója, mert le akarja venni a kezét rólatok, és bele fog kapaszkodni minden érvben.

Szerintem el kell töle költözni!

2013. ápr. 20. 22:32
 25/59 anonim ***** válasza:
88%

Én Angliában élek, és hidd el nekem ha nincs ismerősöd, rokonod akkor itt csak olyan állásokat kaphat amit otthon elutasított. Azt meg ne mond hogy Kó de mégiscsak több pénzt keresne kint egy gyárban mint otthon egy gyárban. Fontban ige. De míg otthon nem kellett fizetnie szállásért, kajáért, utazásért addig itt kint keményen fizetnie kell mindenért.

A bátyád lusta. Nem akar dolgozni, sem tanulni. Ne csodálkozz hogy apád bekeményített..Igaza van..

2013. ápr. 20. 22:34
 26/59 anonim ***** válasza:
8%
szerintem meg épp, hogy külföldön kolbászból van a kerítés, az ottani minimálbér kb 1300 euró, ez jóval több mint az itteni "jó munka bér" mellesleg minden ugyan annyiba kerül, kivéve a rezsi, de az is fizethető.
2013. ápr. 20. 22:35
 27/59 A kérdező kommentje:
Nem jöttem tündérmeséből (amúgy meg még véletlen sem vagyok kislány.. nem tudom honnan vetted, hogy lány vagyok!? :D) Csak szerintem nem szokás kirakni a gyereket tizenévesen (ahogy mások szerint sem olvasva a kommenteket) Tudom hogy sokat dolgozik apám, de azért neki más normális munkája van nem fizikai és ha normálisan jön be pénz akkor azért nagyobb örömmel csinálja az ember.
2013. ápr. 20. 22:36
 28/59 anonim ***** válasza:
29%
ja, minden annyiba kerül, kivéve a lakásbérlés, ami sokszorosa az itteninek. a minimálbérből ott sem lehet ugrálni. aki szerint igen, az meg hazudik.
2013. ápr. 20. 22:38
 29/59 anonim ***** válasza:
a magyar béred 100% ennek kb 90% elmegy a megélhetésre, és akkor kajáról még nem is beszéltünk, külföldön pedig 60-70%-ából kifizeted a lakhatást és az élelmet, a maradék 30%-ot pedig félre lehet tenni, itt meg szülők meg ismerettség nélkül nincs semmid.
 30/59 anonim ***** válasza:
89%

ma 22:32

Bocsika, de van egy határ! Amikor már nem lehet tűrni ha valaki ingyen élő, semmirekellő. Azt igenis ki kell tenni, hogy felfogja senki nem fogja sok évig eltartani. Nehogy már az apja dolgozzon egy egészséges, életerős emberre!

Megint más lenne a helyzet ha a fia akarna munkát, vagy akarna tanulni. Valószínű hogy nem dobta volna ki.. De semmit nem akar, csak élősködni..

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!