Mielőtt nekem esne bárki is, hogy minek kellett gyerek egy rossz kapcsolatba, szeretném leszögezni, hogy nem volt rossz. Sokáig küzdöttünk a kisbabánkért, és nagyon vártuk mindketten. Voltak bizonyos problémák, de én tiszta szívből hittem, hogy szerelemmel, türelemmel és elfogadással minden problémát meg lehet oldani. Sajnos nem így lett. Szeretem a férjemet, de a problémák miatt képtelen vgyok vele együtt élni (ne kérdezzétek, hogy mi, nem szeretném elmondani, de sajnos én nem tudom megoldani, csak ő, és ő nem akarja). De rettegek, hogy egyedül maradok évekig, mert kisbabás anyukával senki sem akar ismerkedni. Végtelenül el vgyok keseredve. Kérlek benneteket, öntsetek belém egy kis lelket.
De jó ezt a sok pozitív példát olvasni!!! Én is mostanában maradtam a két lányommal egyedül, (10 éves az egyik, fél éves a másik) és ugyanezek a kételyek gyötörnek, mint a kérdezőt. Az én környezetemben is akad példa erre is, meg arra is. Szerintem először tedd rendbe a lelked, és utána járj nyitott szemmel. Sosem tudhatod, hol fogsz belebotlani a nagy ő-be. Azt, hogy így alakult a házasságod, ne bánd, hiszen így született meg a babád.
2009. szept. 25. 10:07
22/23 anonim válasza:
SZIASZTOK.
CSATLAKOZOM A KÉRDEZŐHÖZ.ÉN IS EGYEDÜL MARADTAM A 9 ÉVES KISFIAMMAL ÉS A 4HÓNAPOS POCAKLAKÓMMAL.MOST VAGYOK 36 HETES KISMAMA,DE MÁR ISMERKEDNÉNEK VELEM.ÉS APA IS JÖTT VOLNA VISSZA,DE NEKI MÁR ZÁRVA A KAPU.ÉPP MOST ÁLLOK ELSŐ TALÁLKOZÁSOM ELŐTT EGY FIATALEMBERREL AKINEK SZNTÉN VANEGY GYRMEKE,Ő NEVELI.
NE ADD FEL SOHA,TALÁLNI FOGSZ HIDD EL IGAZI TÁRSAT.ÉN AZT HITTEM ÖSSZE DŐL A VILÁG MIKOR AZ APJA ITT HAGYOTT,MERT Ő MÉG NEM ÉLTE KI MAGÁT CÍMSZÓVAL.PEDIG MI IS KÜZDÖTTÜNK A BABÁÉRT,MERT NEHEZEN JÖTT ÖSSZE.ÉSAMI KAPCSOLATUNK SZERINTEM CSODASZÉP VOLT!DE SAJNOS Ő MÁSKÉPP LÁTTA.SOK SIKERT KIVÁNOK!
28 ÉVES ,36 HETES KISMAMA
2009. szept. 25. 10:56
23/23 A kérdező kommentje:
Mindnekinek köszönöm! Természetesen nem akarom magam azonnal a randizásba vetni, de szerintem a kislányom egy év múlva is kisbabának számít. Ezért tettem fel így a kérdést! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!