Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem egy kisbabával...

Van esélyem egy kisbabával párt találni magamnak?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, decemberben fog megszületni a leánykám. Az apukájával szakítottunk... Nem érdekli mi van a Babavál se, velem se... Napok óta meg se kérdezi, hogy mi van velünk... Jobb lesz nélküle, bár még kicsit szomorkodom...

Egyenlőre eszem ágán sincs újabb párkapcsolatot kialakítani, de azért így belegondolva...

Mennyire fogadják el ezt a mai 22-26 éves fiúk? Mennyire jelent hátrányt egy kisbaba?

2010. okt. 10. 15:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
hát a 22-26 éves fiúk körében szerintem igen nagy problémát jelent, viszont a 30 feletti férfiak körében nem annyira.
2010. okt. 10. 15:13
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Húgom most 30 egy 9 éves tündéri gyerekkel. Ráadásul nagyon jól néz ki, értelmes, jó munkája van, stb. Mégsem talál egy normális fiút. :( Ha megtudják, hogy van egy gyereke, "menekülőre fogják". De nem kell feladni. Van élet a gyerek után is! :) Sok sikert Nektek!
2010. okt. 10. 15:15
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

Nálam nem jelentene problémámt, ha azzal az egyedülálló anyukával minden rendben van, megvan a közös szimpátia.

Söt, pozitívan hatna rám. Imádom a gyerekeket azóta különösen mióta az unokaöcsém megszületett és születésétöl kezdve rengeteget van nálam, testvéremék munkája miatt.

Hogyha van kedved beszélgetni írj Rám nyugodtam privátban.

Nem társkeresési céllal ajánlkozom, mert külföldön élek és keveset járok haza.

21/F

2010. okt. 10. 15:20
 4/26 anonim ***** válasza:
84%

22-26 éves fiúk általában egyetemre járnak vagy frissen kezdtek dolgozni, és a legutolsó, ami kell nekik más gyereke. Sajnos ez van.

Neked meg gyerekestől nyilván nem olyan pasi kell majd, aki anyukánál lakik, buliba jár, meg sátorozni előreláthatóan ez még minimum 5 évig úgy is marad és semmihez sem lehet vele kezdeni.

Sajnos ez van. De a remény hal meg utoljára.

2010. okt. 10. 15:21
 5/26 anonim ***** válasza:
82%

A most 42 éves unokanővérem, akinek van egy kisfia, 7 éve jár egy most 30 éves fiúval. Kiszámolhatod, mennyi idősek voltak, amikor összejöttek.

Az élet kiszámíthatatlan, nincs olyan helyzet a világon, amivel esélytelen lenne párt találni. Rengeteg olyan lányt ismerek, akik egyedülállóak, nincsen gyerekük, szépek, okosak és mégsem találnak párt, és olyan fiatal nőismerősöm is van, aki három gyerekkel talált magának társat.

2010. okt. 10. 15:21
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, én úgy látom, hogy ez nem kor függvénye. Én ismerek negyvenévesben is olyat, aki a világból kiszalad, ha gyereket, vagy kisgyerekes nőt lát, ugyanakkor van egy 24 éves srác ismerősöm, aki óvónőket megszégyenítő hozzáértéssel és szeretettel bánik a gyerkőcökkel, és ha tehetné, már holnap bevállalna vagy hármat.

Minden felfogás és neveltetés kérdése, nem a koré.

25/L

2010. okt. 10. 15:22
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Biztos fogsz találni! Van aki 50 évesen több kapcsolatból több gyerekkel (van hogy a legkisebb egész pici) kezd neki új életnek! Szerintem ha valaki belemegy egy gyerekes kapcsolatba akkor nem kihasználni vagy átverni akarja a másikat, mert a gyerekre is tekintettel van. Sok sikert!
2010. okt. 10. 15:24
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
36 éves nő vagyok. Elváltam, van két gyönyörű gyermekem, akik 13 és 7 évesek. 3 éve ismertem meg a páromat, aki azonnal elfogadta, hogy akit szeret, annak vannak gyermekei. Imádják egymást. Neki nincs saját gyereke. Ja, én nem agyaltam rajta, hogy egyedül maradok vagy sem, egyszerűen csak jött a szerelem és boldogok vagyunk. Pedig elképzelheted, nincs könnyű dolga egy kamasz fiúval és egy iskolát kezdő kislánnyal. Kitartás. Még fiatal vagy.
2010. okt. 10. 15:36
 9/26 anonim ***** válasza:
91%

Lehet találni társat, csak az a kérdés, hogy a már nagyobb gyerek mennyire fogadja el a férfit a háznál.

40/F

2010. okt. 10. 15:39
 10/26 anonim ***** válasza:
79%

Egy uj kapcsolatban is a szeretet erejen mulik, mert amikor Teged nagyon erosen szeret, akkor elfogja fogadni a babadat is, es ez nincs korhoz kotve, itt az erzelmek amik dontenek.

Mint jelenleg ugye, mivel a parod mar talan nem szeret, igy mar a babaddal sem torodik, hiaba O a verszerinti apa.

2010. okt. 10. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!