Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem egy kisbabával...

Van esélyem egy kisbabával párt találni magamnak?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, decemberben fog megszületni a leánykám. Az apukájával szakítottunk... Nem érdekli mi van a Babavál se, velem se... Napok óta meg se kérdezi, hogy mi van velünk... Jobb lesz nélküle, bár még kicsit szomorkodom...

Egyenlőre eszem ágán sincs újabb párkapcsolatot kialakítani, de azért így belegondolva...

Mennyire fogadják el ezt a mai 22-26 éves fiúk? Mennyire jelent hátrányt egy kisbaba?

2010. okt. 10. 15:09
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
75%

Szia!

Ez nem kor függvénye,attól függ ki hogy áll a dolgokhoz.

Nekem 3 nővérem van,mindegyiknek van gyereke,a legkisebb 6 éves.Előfordult sokszor, hogy vigyáznom kellett rájuk.

Nagyon jól elvoltunk :)

Én szeretem a gyerekeket.

Ne szomorkodj,biztos megtalálod majd a párod :)

Sok sikert kívánok ! :)

F/23

2010. okt. 10. 15:43
 12/26 Kriszti83 ***** válasza:
75%
Fel a fejjel! Nyilván könnyebben tudsz majd ismerkedni, ha a kislányod már nagyobb lesz. Az én ismerettségi körömben nem hátrány, ha a nőnek van 1 gyereke és normális párkapcsolatban lehet vele élni. Idővel jöhet a közös baba. Nem kor függő az érett gondolkodás. Ha egy nő gyermeket szül apa nélkül, azért még nem kell zárdába vonulnia.
2010. okt. 10. 15:50
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Én egy éves voltam, amikor anyám talált magának férjet. Azóta is együtt vannak, most 19 vagyok, nevelőapám 52, anyám 40. Jól kijövünk egymással, elég sok mindent köszönhetek neki-ismerettség, tudás, stb-(bár ezt sose mondtam el), amit az igazi apám mellett lehet nem tudtam volna elérni. Szóval szerintem a gyereknek az lenne a legjobb, ha minnél korábban megismerné az "új apját", és vele nőne fel. Elég nehéz lesz így párt találni, de nem lehetetlen. Nem tudom, h vane elvált szülők klubja, vagy valami ilyesmi, esetleg egy olyan férfi aki szintén egyedül nevelei a gyerekét...

19/F

2010. okt. 10. 15:53
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Aranyos aki példát ír rá, hogy ő hogy talált pár, vagy az anyja, csak a kérdező 22-26 évesekre kérdezett a példákban meg finoman semmi annyi idős fiúk vannak....
2010. okt. 10. 15:55
 15/26 anonim ***** válasza:
43%
Anyám vele egykorú volt, igaz 20 éve :D
2010. okt. 10. 16:00
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

Én azért nem reménykednék annyira, hogy 22-26 éves fiúkkal sikerül. Ők általában - kevés kivételtől eltekintve - nem apaságra vágynak még, főleg nem egy másik pasi gyerekét akarják nevelni. Persze lehet, hogy találsz ilyet, de ez olyan, mint tű a szénakazalban.

Az meg a másik kellemetlenség, hogy pici babával ismerkedni...

Szóval én mág vártam volna a gyerekkel, de fenntartom, hogy mindenki úgy *** el az életét, ahogy akarja. Csak aztán ne sírjon, és ne sajnáltassa magát.

2010. okt. 10. 16:04
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Én nem igazán kezdenék olyan helyzetű nővel mint te:SNekem még nagyon nem hiányzik gyerek,hiába szeretem őket(saját sem kell,nem hogy még a másé),plusz számomra eleve zavaró tény lenne,hogy 20 évesen szültél és nem gondoltál bele,hogy mi lesz a jövőben(még házasok sem voltatok:S)

27/f

2010. okt. 10. 16:07
 18/26 anonim ***** válasza:
22%
Akiknél bébiszitterkedtem ugyan ez volt a helyzet, annyi különbséggel hogy 2 éves volt a gyerek, de a csaj összeköltözött a pasival illetve ő költözött hozzá, gyerekkel együtt, de elfogadta és mintha az apja lenne. Ők is huszonévesek voltak.
2010. okt. 10. 16:43
 19/26 anonim ***** válasza:
39%
16/F Vagyok, Én eltudom képzelni magam egy lánnyal 20 évesen, h van babája.:) Persze, ha aztán én is kapok tőle.
2010. okt. 10. 16:45
 20/26 anonim ***** válasza:
71%
Van esélyed, de az tény, hogy általában egy huszonéves pasi nem vágyik még gyerekre, babázásra. Ha más nem amiatt, mert kötöttebb az életed, mint a többi fiatal lánynak. Kötelezettségeid vannak, nem teheted meg, hogy bármikor elmenjetek 2-3 napra szórakozni vagy, hogy gondoltok egyet és este elmentek moziba, mert valakinek vigyáznia kell a kicsire. Nem reménytelen, csak nehezebb.
2010. okt. 10. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!