Van itt valakinek, ritka, különleges neve?
Figyelt kérdés
Rengeteg Anna, Hanna, Jázmin, Dávid, Bence, Dániel van. Arra lennék kíváncsi, van e valakinek ritka keresztneve.2013. ápr. 19. 22:01
41/76 anonim válasza:
Bocsánat az offért: sok különleges nevet olvastam én is itt és egyszerűen nem értem, hogy ezek közül melyik a nem hasznos válasz. Mert, ahogy elnéztem mindenkit lepontozott valaki!
42/76 anonim válasza:
Egy lányismerősömnek az egész neve különleges. Ő Lenge Pálma.
45/76 anonim válasza:
Én Xénia vagyok. Imadom a nevem,csak az bosszant,ha le Xénáznak. :)
46/76 A kérdező kommentje:
Pontozást Én sem értem, Nekem mindenkié hasznos volt, köszönöm szépen a válaszokat, és a sok szép különleges nevet!
2013. ápr. 20. 00:40
47/76 anonim válasza:
Van egy ismerősőm,3 fiú van:Álmos,Kendel és Vendel :-)
48/76 anonim válasza:
Nekem a klasszikus ertelemben nincs kulonleges nevem, megis mindig azt mondjak, metr nagyon illik ram.
A nevem Orsolya.
Mindenki altal ismert nev, megis manapsag, intha elfelejtettek volna, amugy nem szerettem sosem, mert nem szeretem azt hogy Orsi, de manapsag sokan hivnak. Ateljes nevemen, ugy szeretem,.
A lenyeg, hogy akarkivel talalkozom, azt mondja milyen szep nevem van, ezen meglepodok mert elvileg tok atlagos (nekem), de sok embernek nem....
Amugy edesanyam Sarolta :)
Ismerek Aletta nevut
Vencelt
Enese nevut...
:)
49/76 anonim válasza:
42es énis ismerek egy Lenge Pálmát :))
50/76 anonim válasza:
A kisfiamat Arnold Doriánnak hívják.De ritka név nincs a családunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!