Van itt valakinek, ritka, különleges neve?
Gyönyörű neved van!
Ilyen, ehhez hasonló egyedi neveket várok. Köszi!
Nekem ritka és különleges nevem van amit nagyon szeretek.
Hogyan kaptam?
Anyám ikreket várt. Azt mondták neki, hogy fiúk lesznek. Így apuval úgy döntöttek hogy a fiúkat Dénesnek, és Gyenes lesz. Amikor megszületett a bátyám anyám rögtön mondta: Ő Dénes- Majd jöttem én 3 perccel később. Anyám rávágta. Ő lesz Gyenes. De az orvos mondta hogy nem igazán jó a névválasztás mert én lány vagyok.. Meglepődtek, hiszen fiúkat vártak, ezért lány neveket nem is néztek. De beugrott anyámnak hogy mi a Dénes női változata, így lettem Dionízia. Szeretem mert sem gyerekkoromban, sem felnőttként nem találkoztam senkivel akinek ugyan ez lett volna a neve.
Az én nevem Hanga. Húgaim Mikolt, Villő és Lelle.
Anyukánk sem szerette az egyszerű neveket és nagyon szeretett volna egy kisfiút ezért sokszor próbálkoztam. Állítólag apukámnak volt egy beszólása a legkisebb húgom születésekor, hogy "persze ha nem fiú szúrj ki vele is" :D Amúgy egyikünknek sincs baja a nevével.
Mi családunkban csak különleges nevek vannak
A bátyám Kasztor. Nővérem Kleó. Én Kaliopé vagyok. A lányom Auróra. A bátyám fia Koppány. Apámat Alfrédnek hívják. Anyukám Amália.
A nevem Karolin. Nem Karolina, mint a második válaszoló anyukája. Mindig elírják, soha nem tudják megjegyezni, vagy Karolina, vagy Klaudia, vagy Evelin(?) vagyok mindenkinek. És nincs benne a naptárban a nevem :D
A barátnőmet Alinának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!