Van itt valakinek, ritka, különleges neve?
Figyelt kérdés
Rengeteg Anna, Hanna, Jázmin, Dávid, Bence, Dániel van. Arra lennék kíváncsi, van e valakinek ritka keresztneve.2013. ápr. 19. 22:01
31/76 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi választ fogok kapni!
Köszönöm szépen a sok szép nevet, és hogy megosztottátok Velem!
2013. ápr. 19. 22:37
32/76 anonim válasza:
Ismerek Honorátát, Teklát, Skolasztikát.
33/76 A kérdező kommentje:
Nálunk egyetlen egy különleges név volt a családban, Dédikém Honorka. Mondtam is Anyukámnak, hogy kaphattam volna a Dédi nevét.
2013. ápr. 19. 22:40
34/76 anonim válasza:
Az enyém átlagos, de van egy Cezarina nevű ismerősöm.
35/76 anonim válasza:
Anyukám neve Mirtill. Különleges neve van, és elmondása szerint sosem érezte jól magát ezzel a névvel. Megfogadta hogyha lánya lesz "normális" nevet ad majd neki. Sajnos az én nevem nem különleges, és nem is szép. Andrea.
36/76 anonim válasza:
27-es
Egy igazán rossz nap után feldobtad a kedvem :-)
Hangosan röhögtem XD
Egyébként az én nevem régi is.. magyaros is.. Bár sokan azt hiszik, hogy valami 80-as évek beli amerika sorozatból neveztek el, mert dzs-vel becéznek ( Gina) déé zéé essel )
Egyébként pedig apukám az Abigél regényből vette a nevem és hajthatatlan volt lány név ügyileg. Pedig akkoriban még nem volt ultrahang sem :-) Szóval Georgina lettem egy erre rímelő nagyon hosszú családnévvel :-)
37/76 anonim válasza:
Az anyai nagymamám Pálma :). És annyira illik rá! Még most is, pedig már elmúlt 75 éves, karcsú és gyönyörű tartása van. Láttam lánykori fényképeit is, akkor pedig tényleg álomszép volt.
38/76 anonim válasza:
Nekem átlagos a nevem, de van pár különleges nevű ismerősöm, pl. Aurélia, Kolos, Valéria
A fiam neve Alfonz lesz :)
39/76 anonim válasza:
A barátnőm Priszcilla, a féltestvére Szibilla.
40/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a neveket!
2013. ápr. 19. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!