Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a voltférjetek...

Mit tennétek ha a voltférjetek nője anyának szólíttatni magát a gyerekkel? Mit lehet tenni ha ellenem nevelik?

Figyelt kérdés
Van egy 7 éves kisfiam a szemét exem nem engedte hogy elhozzam magammal mikor elváltunk pedig még kicsi volt 2 éves. Azóta sem nagyon tudom látogatni különböző okok miatt de szoktam vele beszélni. Karácsony óta nem tudtunk találkozni és majd megőrültem mikor hallottam hogy az apja nőjét anyának hívja. Hogyan magyarázzam meg a gyereknek hogy ezt ne csinálja?? Az exem azt mondta ne szóljak bele. De mi az hogy ne szóljak bele? az én gyerekem! Lehet kicsit túlreagáltam akkor de nagyon felhúztak! Az a baj hogy ha meglátom az exem nem tudok normálisan beszélni vele mert annyira idegesít. Csak szerintem bunkóság hogy így hívatja magát. Bár elvileg nem ő mondta neki hanem a gyerek. De ezt nem hiszem el.
2013. ápr. 19. 11:10
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, a büszkeségét sérti, hogy a gyerekét más neveli.
2013. ápr. 19. 12:27
 32/57 anonim ***** válasza:
83%

Ki tudja mi van a történet hátterében, amiért az apánál van a gyerek! A pénz nagy úr. Ha az apa tehetős, van egy jó kis ügyvédje, akkor az a nő a fején is foroghat, akkor sem ítélik neki a gyereket.

Elég sok itt a naiv ember, akik azt hiszik, hogy normál esetben az anyának ítélik. Régen volt így. A mai világ a pénzről szól.

2013. ápr. 19. 12:32
 33/57 anonim ***** válasza:
48%

"Elég sok itt a naiv ember, akik azt hiszik, hogy normál esetben az anyának ítélik. Régen volt így. A mai világ a pénzről szól."

Ez volt itt a legértelmesebb mondat,igazad van!

2013. ápr. 19. 12:53
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a pénzről szól, de vajon összevetve a fent felvázolt apa-barátnő(pótanyuka) családot azzal az anyával, aki arra sem tud rendszeresen időt szakítani, hogy meglátogassa a gyerekét, lehet, hogy nem csak anyagi szempontból jön ki így jobban a gyerek.

Fogalam sincs, miért nem tudod látogatni, Kérdező, de tény, hogy ha ennyire rendszertelen az életed, abba nemigen férne bele egy gyerek, akit ráadásul egyedül kéne nevelned. (Úgy veszem ki legalábbis, hogy neked nincs még új családod, párod.)

2013. ápr. 19. 13:10
 35/57 anonim ***** válasza:
68%

Szóval ha a nőnek ítélik az azért van mert szuper anya és egy vadállat az apa, ha az apának ítéli akkor van pénze ügyvédre?

Komolyan már annyira nevetségesek vagytok.

2013. ápr. 19. 13:14
 36/57 A kérdező kommentje:
Ha már így alakult én sem azt akarom, hogy hozzám kerüljön, felborítsam az életét. Neki az a természetes, hogy az apjával él. Egyébként apának nem olyan rossz ő, csak másban hülye... (csak hogy lássátok hogy nem szidom olyan elvakultan) Csak azt szeretném ha a nőre mostohaként tekintene, én vagyok az anyja! Igyekszem majd gyakran menni, tartani a két heteket. Remélem összejön. Arról viszont nem tehetek, hogy zavar a dolog, szeretném leszoktatni róla, hogy anyának hívjon mást is.
2013. ápr. 19. 13:16
 37/57 anonim ***** válasza:
8%
A kettes választ vajon miért pontozták le, vagy egyáltalán minek értékelték? Egy szimpla kérdés volt, hogy jobban meg lehessen érteni a helyzetet.
2013. ápr. 19. 13:16
 38/57 A kérdező kommentje:
A bírósági dologról ne vitatkozzatok! Írtam hogy tudtam, hogy nem hagyna békén, ezért én mentem bele, hogy nála legyen, nem ellenem döntöttek.
2013. ápr. 19. 13:17
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Te lemondtál a gyerekedről! Szerintem a két heti látogatás is nevetséges, nemhogy ha valaki ennél is ritkábban látja a gyereket.

Az a nő már 5 éve játssza a pótanyát. Szerintem a gyerek magától kezdte őt így nevezni, és nem azért mert bárki mondta neki.

Ez fordított esetben is gyakran előfordul. Egy idő után, ilyen körülmények mellett, a kisgyerek a mostoháját kezdi apának hívni.

2013. ápr. 19. 13:22
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

"Írtam hogy tudtam, hogy nem hagyna békén, ezért én mentem bele, hogy nála legyen, nem ellenem döntöttek."

Ilyen egyszerűen nincs. Megkérdezed itt bármelyik anyát, a tűzön is átmenne a gyerekéért. Az nem indok, hogy "nem hagyna békén", a gyerekért harcolok. Vagy pedig később nem kérem ki magamnak, hogy miért szólít mást anyának. A fiad nem buta.

2013. ápr. 19. 13:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!