Mit tennétek ha a voltférjetek nője anyának szólíttatni magát a gyerekkel? Mit lehet tenni ha ellenem nevelik?
Engem ugyan nem szólítanak anyának a férjem gyerekei, de így is mindig engem hibáztat az anyjuk amiért nem jó velük a kapcsolata. Nem az a baj, hogy ő otthagyott egy fél és egy két éves gyereket, mert élni akart, nem is az, hogy 1-2 havonta egyszer néz rájuk, nem az hogy folyton az jön belőle neki mennyire sz.r, nehéz, míg nekünk "mindenünk" megvan. Nálunk is az a gond, hogy ellene vannak nevelve, hogy szeretnek engem, ha gondjuk van hozzám fordulna (12 éve vagyok velük 3 és 4 évesek voltak)
Sosem fogom megérteni a gondolkodását. Bár az a baj, hogy nem is gondolkodik. Nem vagyok mártír, nem azért vagyok velük mert teher lennének, tényleg élvezem az anyaságot. Mert mondhatsz te is bármit én töltöm/ exed barátnője tölti be ezt a szerepet. A gyerekek nem hülyék. Oda fog húzni a szívük ahonnan szeretet és törődést kapnak. Ezt kellene felfognotok egyszer. Hidd el nem olyan egyszerű ez. Sokszor én "kaptam" az anyjuk helyett, pedig rá haragudtak, csak éppen engem kárpótolnak ezernyi más dologgal. Nálad ez hiányzik, de nem lehet, hogy nem véletlen nem kapod meg tőle?
"Írtam hogy tudtam, hogy nem hagyna békén, ezért én mentem bele, hogy nála legyen, nem ellenem döntöttek."
Te nem vagy édesanyának való! Te csak szültél, aztán mint egy tárgyra, úgy tekintesz a gyerekre.
Nem tudtál gyakran menni a beosztásod miatt?!
Tudod, hogy ezek mind kifogások!?
Jó helyen van a gyerek,és fogadd el, hogy vki jobban foglalkozik, és szereti a gyerekedet, mint TE egész ÉLETEDBEN!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!