Megcsaltam a feleségem, nem fogom neki elmondani. Bűntudatom sincsen. Gonosz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Elhanyagol engem, kb. fél éve nem volt szex, plusz mindenért lecsesz.2013. ápr. 18. 09:26
51/52 anonim válasza:
nem mivel feltetted a kérdést,a gonoszember fejében megsem fordult volna ez a kérdés.
52/52 anonim válasza:
Akkor minek vagytok együtt? Mondjuk nekem az fura, hogy nincs bűntudat, attól függetlenül, hogy miért történt a dolog, és ki mennyire hibás az elhidegülésben, azért mégiscsak egy pár vagytok.
Egyébként én szerintem elmondanám. Legalább vagy vége lesz, vagy változik a kapcsolat. Hülyén hangzik, de láttam már ilyet, hogy egy megcsalás döbbentette rá a párt, hogy ők mégiscsak egymást akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!