Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem, nem...

Megcsaltam a feleségem, nem fogom neki elmondani. Bűntudatom sincsen. Gonosz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Elhanyagol engem, kb. fél éve nem volt szex, plusz mindenért lecsesz.
2013. ápr. 18. 09:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagy gonosz, csak béna.
2013. ápr. 18. 13:30
 42/52 anonim ***** válasza:
11%
Nem vagy gonosz, de gerinces se vagy. A megcsalásra lehet mentségeket keresni, csak hogy nincs rá. Ha nem működik a kapcsolat akkor le kell ülni megbeszélni a dolgokat, vagy pontot tenni az egész végére. Nem egymás háta mögött félre k..élni. Az olyan megalázó és méltatlan.
2013. ápr. 18. 15:13
 43/52 anonim ***** válasza:

Szerintem a Gonosz ember vagyok? kérdés helyett azt kellett volna odaírnod:

Van még szerintetek közünk egymáshoz?

Mi tart még össze minket,a megszokás?

Ez alapján a szűkszavú beírásod alapján,már

mindkettőtöknek van másvalakije....legalábbis,ha nem

fekszik le veled fél éve és eszerint,ahogy viselkedik

veled,neked ez nem fordult meg a fejedben?

2013. ápr. 18. 15:21
 44/52 anonim ***** válasza:
56%

Dehogy vagy gonosz. Te csak egy sértett kisfiú vagy, aki így vágott vissza magában valami nagy pofonért, amit a feleségedtől kaptál.

Megcsalt, ugye?

De félnél elmondani neki, hogy most bosszút álltál, mert akkor lehet pontot tenne a házasságotok végére, bár gondolom neki is kényelmesebb így, és ami fő, jobb anyagi helyzetben van így.

Kihasznált ugye? Ez a gyerekes öröm felnőtt férfinál nem túl egészséges....

2013. ápr. 18. 16:10
 45/52 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlandó veled kommunikálni, az azt jelentheti, hogy te sem vagy már fontos neki, ezért semmi értelme ennek a kapcsolatnak. Őszintén nem csodálom, hogy nincs bűntudatod. Csak akkor minek vagy még vele? Függsz tőle anyagilag, vagy mi? Vagy félsz egyedül?
2013. ápr. 18. 16:28
 46/52 anonim ***** válasza:
szexhiányba még nem halt bele senki? akkor minek orvoshoz menni vele?
2013. ápr. 18. 17:20
 47/52 anonim ***** válasza:
Nem gonosz vagy,hanem ostoba! Emlékszel,hogy történt-e valami,amióta nincs szex köztetek? Vagy csak úgy már nem dug veled? A feleségedet valószínűleg már régen más döngeti! És most te is mást döngetsz! Minek vagytok együtt? Válás és mindenki b.szhat legálisan mással!
2013. ápr. 18. 17:54
 48/52 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy gonosz vagy, de minek vagytok együtt? Látható hogy nem szereted, miért nem váltok el? Találhatnátok valakit akivel boldogok lesztek, vagy azzal fekszel le akivel akarsz. Szóval ez most így hogy? :)
2013. ápr. 19. 11:06
 49/52 anonim ***** válasza:

Sok válaszolónak jó,hogy nem élt még át ilyet.Ritka szar érzés amikor hónapokon-éveken keresztül az embert elutasítják,nem beszélve ,hogy a másik kielégül és az ember meg hoppon van.Párom dettó ez,de persze ha félremennék akkor meg Én vagyok a szakadt r.banc.

Próbáltam már Én is nemegyszer beszélni vele hogy ez így nem jó nekem nem megy...ideig óráig pár napra ok azt kezdődik előröl.Nálunk se fog sokáig menni ez.

Kérdező:Jólesett akkor jólesett.Ha a fejed tetejére álsz akkor se fog változni Ő se.

2013. ápr. 20. 00:47
 50/52 anonim ***** válasza:
Akkor add be a válópert fiam!
2013. ápr. 21. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!