Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem, nem...

Megcsaltam a feleségem, nem fogom neki elmondani. Bűntudatom sincsen. Gonosz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Elhanyagol engem, kb. fél éve nem volt szex, plusz mindenért lecsesz.
2013. ápr. 18. 09:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
86%

Az az érzésem, hogy Te nem kérdezni akarsz itt, hanem dicsekedni. :)

28/N

2013. ápr. 18. 09:48
 22/52 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ha már bűntudatod sincs, az nem azt jelenti, hogy gonosz vagy, hanem hogy vége a házasságotoknak.

Arról kellene beszélnetek, hogy miként lesz a válás, mert úgy tűnik egyikőtök sem szeretné megmenteni ezt a kapcsolatot, akkor viszont le kellene zárni.

Miért is vagytok még együtt??? Ha már a kommunikáció sem megy két fél között, akkor ott minden el van veszve...

2013. ápr. 18. 09:49
 23/52 anonim ***** válasza:
Tyja, ez csak ilyen! Mióta tart a próbàlkozàs? Ismerem a helyzetet, amikor a kommunikàció eredménytelen, sajnos hasznos tanàcsot nem tudok adni, àt kell értékelnetek a kapcsolatot, vagy együtt, vagy külön. Tudod mit? Költözzetek külön egy kicsit, gondolkodjatok el, mit hogy szeretnétek, ha ez sincs hatàssal a feleségedre, inkàbb vàljatok, de ne csald meg! Nincs értelme, hidd el nekem! Megértelek, de nem ez a megoldàs!
2013. ápr. 18. 09:52
 24/52 A kérdező kommentje:
légyszíves ne privátban zaklassatok hanem ide írjátok le
2013. ápr. 18. 09:59
 25/52 anonim ***** válasza:
78%
Ha ilyen sz.r a kapcsolatotok, miért nem mentek külön?
2013. ápr. 18. 09:59
 26/52 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem gonosz vagy, hanem a mai átlag. Sokaknak ez a megoldás a problémára, ahelyett, hogy felnőnének és szembenéznének vele. Szomorú, hogy téged ez még boldoggá is tesz. Fogalmad sincs mit jelent boldognak lenni, ha a megcsalt feleségedhez mész haza a szeretődtől és szerinted ez a boldogság. De ahogy Csernus is megmondta: a szerelem csak felnőtteknek jár. Nem mindenki érdemli meg. Többek között te sem. Menj, dugj meg másokat, és menj haza, mint ha mi sem történt volna. Ennyit ér veled lenni.
2013. ápr. 18. 10:04
 27/52 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Kérdező!

Az csak jó ha privátban zaklat mert ezzel jelzi hogy a véleménye olyan amit még itt se mer felvállalni. S legalább ezzel nem kell foglalkoznod.

Aki meg azt mondta, a vállásra észbe kap...

Ép erről irtam. Biztos hogy olyan nő kell valakinek aki a vállástól kap észbe aztán meg szarik a fejére?

Oké a "válás" varázsszóra képes lesz arra amire alapból kellene: leülni és beszélni, de ahogy megnyugszik és ujra biztonságban érzi magát kezdődik elölről...

Érdemes olyannal együtt élni akit ujra és ujra a válással kell zsarolni ahhoz hogy normális legyen, ahhoz hogy olyasmit tegyen aminek alapnak kellene lennie?

2013. ápr. 18. 10:05
 28/52 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagy gonosz, csak lelkileg éretlen.
2013. ápr. 18. 10:08
 29/52 anonim ***** válasza:
66%

Oké, MOST jól érzed magad, de megint hiányod lesz.... aztán megint. Meddig akarod folytatni?

Én tényleg megértem azt, aki szereti a feleségét, nem akarja elhagyni, de becsúszott egy félrekufirc, de ha nem vagy boldog, akkor miért nem hagyod ott a fenébe? Előbb-utóbb ez lesz a vége, akkor gyorsan zárjátok le és mindenki menjen a maga útjára.

Amúgy nem lehet, hogy pasija van?

2013. ápr. 18. 10:18
 30/52 anonim ***** válasza:
13%

Igazi kapcsolatban félrekufirc sincs.

Jó oké ha valami elromlik érdemes mérlegelni hogy javitani érdemesebb e vagy ujjat venni de egy kapcsolatnak azért nem egészen igy kellene működnie.

Lássuk csak. A szeretőm fiatalabb. De a feleség finom vacsit főzz. A melle lóg ugyan de a segge husos. megtartani mind a kettőt rizikós, na de a szerető...

Amugy a félrekufircos nő hogy főz?

Ez is szempont nem csak a szex...

2013. ápr. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!