Megcsaltam a feleségem, nem fogom neki elmondani. Bűntudatom sincsen. Gonosz ember vagyok?
nem gonosz vagy hanem gerinctelen.
ha bajok vannak egy kapcsolatban akkor beszélni kell
ha nem megy akkor megtisztelni a másik felet és magadat is hogy nem húzod feleslegesen az időt és békés úton elvállni majd mindenki arra megy amerre akar.
Előre szólok. Nem fog mindenkinek tetszeni, amit írok! Vállalom a lepontozást, bár a kérdésre releváns válasz lesz.
Az egyik az, hogy a megcsalás egy kisarkított fogalom. Ha ez egy hirtelen fizikális élményszerzés volt csupán, komoly érzelmek nélkül, akkor lépj túl rajta. Tényleg nem biztos, hogy a dolog felvállalása előrébb vinne benneteket. (A férfi lélek el tudja választnai a húspiaci jellegű szexet és a mélye érzelmeken alapuló kötődést.)
Tehát ha csak egy egészségügyi dugás volt, semmi több, lépj tovább.
Amit én inkább aggályosnak tartok az a kapcsolatotok. Az, ahol valaki már szükségét érzi a félrelépésnek, az egy előjel. Ha meg is valósítja, az a következő lépcsőfok. (aztán ez fokozható még a titkos szeretőkkel, kúrvákkal stb, de most ez már nem ide tartozik)
Az örökös lecseszés és az a konfliktuskerülés, amit a nejed csinál, az hiba. Neked kezdeményezned kellene egy nagyon alapos beszélgetést, egy mélyinterjú jellegű kibeszélést, ahol indulatok nélkül mindketten elmondhatnátok a gondokat.
Szerintem nem vagy gonosz ember és a bűntudat hiánya is inkább csak azt erősíti meg, hogy érzelmi alapon nem sokat jelentett a félrelépés. És ez a jobbik, hidd el. Ha nagyon bántana, az azt jelentené, hogy két nő között őrlődsz. Mindenképpen kezdeményezd a pároddal az őszinte elbeszélgetést. A félrelépésről nem kell beszélni, azt fogd fel úgy, mint egy masztit.
De a gondjaitokat fel kellene tárni vagy legalább kideríteni, hogy őszintén, a lelketek legmélyén szeretnétek-e hogy visszatérjenek a jó idők?
33-asnak nagyrészt igaza van. Azért fél évig testi kontaktus nélkül kibírni...
Bár én biztosan nem léptem volna félre, hanem inkább ki. Mármint ki a kapcsolatból. Lehet, hogy asszony arra vár, hogy elköltözz...
Egy egészséges kapcsolathoz hozzátartozik a testiség is. Ha az nincs meg, nem tudom, hogy lehet kibírni.
Bűntudatod azért nincs, mert már nem szereted az asszonyt.
Minek maradtok egy ilyen kapcsolatban? Miért nem lépsz tovább?
"egészségügyi dugás"
A kérdéstől függetlenül, akinek egészségügyi dugás kell, és nem elég a maszti, az menjen orvoshoz. Szexhiányban nem halt még meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!