Milyen eredménye lenne, ha egy ideig nem mosnék-főznék a férjemre?
Amíg itthon voltam a gyerekekkel, kicsit elkényelmesedett ezen a téren. Ezt nem is bántam, én megcsináltam mindent napközben és az este, a hétvége a közös programoké, pihenésé volt.
Most viszont január óta én is dolgozok, így nem bírok és nem is akarok mindent egyedül csinálni.
Próbáltam vele beszélni szépen, csúnyán, írtunk napi-és hetirendet, de semmi nem használt.
Most arra gondoltam, hogy egy ideig nem mosok-főzök rá, hátha akkor észbe kap.
Szerintetek van értelme?
Én is többször elhatároztam hogy mostantól nem takarítok, mosok, stb, többet törődöm magammal.
De a gond ott volt, hogy ezzel csak még jobban lehangoltam magam, mert szeretem amúgy a rendet, és nincs bajom a háztartással, a munkával sem. Csak azzal, ha kényszerből kell csinálni, míg a másik ember, aki szintén ott él, nagy kényelmesen elvan. És közben semmi időm nem jut magamra.
De amikor eljutottam oda, hogy annyira belefáradtam, hogy tényleg nem érdekelt az egész, és inkább aludtam, mert még az is jobb volt, mégis kimerült voltam folyton... az valahogy megtette a hatását.
Nem hiszem amúgy, hogy eddig el kellene jutnia bárkinek is. És fogalmam sincs, hogy mi a megoldás egy ilyen problémára.
amúgy férj függő is szerintem.
Nekem szerencsém van egyébként a párommal, mert alapból lelkiismeretes, szerető ember. csak szeret trükközni hogy kivonja magát az olyan feladatok alól, amiket nem szeret. Ezt teljesen meg is tudom érteni egyébként.
De ha egy teljesen lusta disznó férjem lenne, akit tényleg nem érdekel semmi, na az gond lenne. Akkor szerintem nem tudnék vele maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!