Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha szeretek otthon...

Miért baj, ha szeretek otthon "pucérkodni"? (többi lent)

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és mondjuk, ha megfürödtem utána már nem veszek fel semmit és így tévézek a családdal, engem nem zavar, nővérem szokott beszólogatni, de csak vicceskedve, ez másnak is fura?! Ti szoktatok otthon pucéran lenni?

2013. ápr. 16. 20:59
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:

Amennyiben jó tested és formás/méretes farkad van, kifejezetten kellemes látvány lehetsz.

Megjelenéstől függetlenül amúgy ez a saját döntésed, amit a család többi tagja (az esetleges "következményekkel" együtt) elfogad, vagyis nincs itt semmi baj.

2018. jan. 24. 14:43
 52/54 A kérdező kommentje:
Hát utolsó kicsit para, ha az itthoniak azt nézik mekkora a farkam meg h jó e a testem xdd
2018. febr. 10. 23:18
 53/54 anonim ***** válasza:

Ha nyitottak lennének rá a szüleim. Meztelen lennék mindíg itthon.

Én késöbb úgy nevelem a gyerekeimet, hogy itthon mindíg meztelenül legyünk egymás előtt.

2020. dec. 4. 21:10
 54/54 mooti ***** válasza:

Én gyerek korom óta pucérkodom a mai napig. Egyszerűen szeretek textil mentesen lenni. Ha kanapéra ülök magam alá dobok egy törölközőt.

Nem csak bent hanem kint is kellemes viselet a semmi.

2024. márc. 16. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!