Miért baj, ha szeretek otthon "pucérkodni"? (többi lent)
Úristen engem már azért megszólnak itthon ha bugyiba meg pólóba ücsörgök a gép előtt. Pedig tényleg nem kényelmes, napi 4-5 órát itthon lenni nadrágba. Sokkal kényelmesebb ha nincs ami feszül rajtam. Azért a meztelenkedés tőlem is messze áll. Még párom előtt se. Meztelenül is csak nyáron alszom néha mikor olyan meleg van hogy a bőrömet is levetném, de akkor is szokott lenni rajtam egy nedves törülköző, hogy ha bárki bejönne ne az én csupasz seggemet lássák...
2013. ápr. 17. 06:02
A kulturalt egyutteleshez hozza tartozik az, hogy a teljes meztelenseget kizarolag a szerelmunkkel, hazastarsunkkal osztjuk meg. A csalad tobbi tagjara mar nem tartozik. Tiszteld meg oket azzal, hogy 17 evesen, vagyis lassan egy felnott emberkent kulturaltan viselkedsz otthon. Minimum egy alsonadrag/boxer, polo es valamilyen nadrag.
2013. ápr. 17. 06:55
Egy gatyát azért vehetnél magadra. Nem tartozik mindenkire a szőrös valagad, és a cerkád sem. 17 évesen már illik tekintettel lenni másokra. Családod helyében biztos nem engedném, hogy meztelenül ülj a fotelben, lófrálj a lakásban. Fejedre húznám a gatyát, ha nem lennél hajlandó felöltözni.
2013. ápr. 17. 07:30
XD Párom előtt ok, pucér vagyok. De szülők előtt bugyi póló (apa előtt még rövidnaci is) nővéremmel viszont (sógorom előtt is) öltöztem már át, vagy voltam pucér.
2013. ápr. 17. 08:45
Hű, mennyien gondolkodnak itt ilyen sarkosan!
Szerintem azzal nincs gond, ha pucér vagy, kényelmes, oké. Annyi van csak, hogy ha valakit ez zavar, akkor az ő jelenlétében vegyél fel valamit. Jelen esetben tehát ha a nővéred zavarja, akkor ha ő ott van, kapj fel egy boxert és kész.
Egyébként én is szeretek ruha nélkül lenni, de van ilyen kis nyári ruhám, ami ott van a széken, ha valaki kopog vagy csenget, nagyjából két másodperc alatt felveszem, így nem okozok problémát senkinek. Szerintem ez a jó eljárás. Ha pedig a szüleimnél vagyok, akkor csak a saját szobámban vagyok meztelen, közös helyiségekben felöltözöm. Ez egy elvárható tisztelet a többiek felé.
2013. ápr. 17. 11:22
Nekem fura. Nagyon. Sosem pucérkodtam otthon és senki más sem. Szerintem apukámat soha az életbe nem láttam meztelenül, nem is szeretném (lány vagyok). Az okés, ha épp fürdök és bejön anyukám, vagy fordítva, de hogy pucéra mászkálni a lakásban? Na azt nem. Már csak azért sem, mert megfagynék. Te nem fázol tök pucéran?
Ezen a hosszászóláson szakadtam: )))
Pucéran mászkálni nem annyira gáz, de összedzsuvázni a kanapét/széket/bármit már az. Hiába tiszta a segged, akkor is. A hajlatok beizzadnak, és senkit nem szeretek annyira, hogy a here-levében üldögéljek.
26/n
2013. ápr. 17. 11:25
Az emberi bőr zsírosodik, hámlik, izzad, a lágyékod környékén előfordul, hogy kicsöppen ez-az. A ruha amit hordasz ezektől elkoszolódik, ezért mosod és nem veszed fel pl. 2x ugyanazt az alsógatyát. Ha meztelenül alszol, az ágyneműt is gyakran mosod. Ha meztelenül ülsz le a kanapé huzatra, akkor a fenti koszmennyiséget oda hordod fel, és onnan piszok macerás takarítani. Ha nem takarítod, akkor meg gyorsan gusztustalan lesz. Én ha meztelenül üldögélek a nappaliban, legalább egy törölközőt magam alá teszek. Tulajdonképpen praktikus okai vannak annak, hogy ruha van rajtam, de maga a meztelenkedés mások előtt amúgy tényleg szocializáltság, közös normák kérdése.
2013. ápr. 17. 11:49
38/54 Ágota Nóra válasza:
Szoktam pucérkodni én is otthon.
2013. ápr. 17. 15:31
ja szoktam egyedül+barinőmmel együtt,és fogok is,ha valaki jön akkor felöltözöm.
ha otthon nem zavar senkit akkor pucérkodj,nem hagyd,hogy a sok prüd gondolkodású válaszoló befojásolja otthoni öltözködési szokásaidat.de tényleg tegyél a bálna alá egy törcsit.
2013. ápr. 17. 15:38
40/54 A kérdező kommentje:
szerintem kicsit túl komplikáljátok ezt a kérdést, lehet azon szerencsések közé tartozom, akiknek nincsenek higiéniai problémái, h nem dzsuvázza össze a kanapét, és mondom csak fürdés után szokott ilyen lenni, este már nem szoktam annyira "flangálni" (ez irtó vicces számomra, mintha pucéran járkálnék a városban- "Sziasztok, megyek lófrálni a városba a haverokkal!" :DDD)
Kapcsolódó kérdések: