Miért baj, ha szeretek otthon "pucérkodni"? (többi lent)
Én is szeretek meztelenkedni, de csak és kizárólag itthon a kis lakásban, ahol csak a párom és én vagyunk.
Azért anyumék előtt minimum egy póló és bugyi.
Apumra nem emlékszem meztelenül, nem is tudom, hogy valaha volt e meztelen előttem akármilyen pici is voltam.
Anyukámat és a nővéreimet gyakran láttam mert volt hogy sietütnk és valaki fürdött, valaki meg wcn volt, valaki meg hajat szárított.
Ez így oké nekünk.
Viszont volt már olyan is, hogy otthon voltunk és a nővérem párja is jött és valamiért be kellett mennem hozzájuk.
Tesóm öltözködött és épp teljesen meztelen volt, és rohangálva keresett valamit, na az fura volt.
Önmagában ha én látom nem gáz, ha a párja látja nem gáz, de mivel mindketten ott voltunk így elég bizarr..
Nem a hajadból marad ott a szőr, hanem a hátsódról..
Látszik, hogy soha nem takarítasz wct.
Egyik haverom családjának is egy része ilyen xD az anyja meg a 2 gyerek ezt csinálja még ha megy valaki hozzájuk becsenget még idegennek is simán ajtót nyitnak meztelenül...
Szegény öreg (az apjuk) nem csodálom hogy alkoholista lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!