Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a férjetek...

Ti mit tennétek, ha a férjetek csak úgy kêtnaponta eljárna sörözni, miközben egy pici babával otthon várjátok?

Figyelt kérdés
4 hetes a pici, eddig minden klappolt, most kb egy hete tart ez, most is oda van....

2013. ápr. 5. 21:19
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%
Ültesd le, és próbáld mindenféle számonkérő hangsúly nélkül megkérdezni tőle, hogy mi motiválja. Ebből tudtok kiindulni.
2013. ápr. 5. 21:21
 2/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szêpen! Nem akarom hogy azt higgye, akaratos vagyok, de ez màr nem fêr bele! Amikor mindenòràs voltam, akkor is eljàtszotta ezt...
2013. ápr. 5. 21:24
 3/33 Kondor Judit ***** válasza:
70%
Én is ezt mondom,hogy ültesd le és beszéljétek meg,mert ha így halad csak rosszabb lesz.Remélem változni fog a helyzet.
2013. ápr. 5. 21:27
 4/33 anonim ***** válasza:
65%
Lehet így menekül el otthonról,sok neki és lazítani akar.Valóban nem jó,de ha bekényszeríted a négy fal közé csak feszültebb lesz.Gondolom nem alkoholista.Beszélj vele,próbáld kideríteni miért pattan le ennyiszer.Menjen kevesebbszer és ha nagyon el akar menni,menjen inkább sportolni.
2013. ápr. 5. 21:32
 5/33 anonim ***** válasza:
26%

törődsz vele is vagy csak a babával? Másról is tudsz beszélgetni, nem csak a pelenkázásról? Éjjel tud aludni a babától?

Beszéljétek meg egymással, hogy miért nem érzi otthon jól magát és változtassatok rajta.

2013. ápr. 5. 21:32
 6/33 anonim ***** válasza:
92%

"Lehet így menekül el otthonról,sok neki és lazítani akar.Valóban nem jó,de ha bekényszeríted a négy fal közé csak feszültebb lesz." Ez de aranyos. :)

Csak szerintem a gond ezzel, hogy ha egy nő érezné így, akkor mindenki furán nézne rá.:)

Ketten vállalták a gyereket (legalábbis reménykedjünk, hogy így történt), ketten tartoznak érte felelősséggel.

Milyen jó pofa lenne már, ha az anyuka is elugrana sörözni, mert már sok neki, s szusszanni akar. :D

2013. ápr. 5. 21:38
 7/33 A kérdező kommentje:
Mindig forditok idôt rà, baba nem velünk alszik, ugyhogy ez is kilôve:) szex még tilos nekem, de neki megadom ami kell:) elhiszem hogy elege van, szabàlyozni se akarom, de nemcsakaz én gyerekem! Ha ez igy megy tovàbb, én megyek el....de nem inni...
2013. ápr. 5. 21:45
 8/33 anonim ***** válasza:
93%
A nők is érzik így.Ha van egy normális párod,rá lehet bízni a gyerkőcöt,aztán lehet lazítani.Nem azt mondom,hogy a paliknak semmi dolga,de lehet a söröző az egyetlen hely ahova el tud menni.Kinnt mégsem ácsoroghat.És a kérdező azt mondta,minden rendben volt,,kivéve a mindenórás sörözést.A férfiaknak sem könnyű,van lelkük,akár úgy is érzi,hatalmas felelősség szakadt a nyakába.Neki nem voltak hormonjai,amik megkönnyítették volna az alkalmazkodást.
2013. ápr. 5. 21:49
 9/33 anonim ***** válasza:
38%
A férjed cserben hagyott. ha meg tudod vele beszélni, akkor ő az az ember, akit kerestél, ha meg nem, akkor bukta, keress egy másikat. Gyerekkel se lehetetlen, nem egy ismerősöm van, aki talált párt magának, amikor már kicsit nagyobb lett a gyerek.
2013. ápr. 5. 21:50
 10/33 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező.Beszélni kell vele ha lehet,nem pedig csendben mérgelődni,mert akkor robbani fog és egy nagy veszekedés lesz belőle.
2013. ápr. 5. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!