Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a férjetek...

Ti mit tennétek, ha a férjetek csak úgy kêtnaponta eljárna sörözni, miközben egy pici babával otthon várjátok?

Figyelt kérdés
4 hetes a pici, eddig minden klappolt, most kb egy hete tart ez, most is oda van....

2013. ápr. 5. 21:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%
Én örülnék neki, ha menne, nem csinálnék gondot belőle. Múltkor este is találkozott haverjaival, mondtam neki, hogy menjen egyedül, de nem, velem akart. Szóval mentem vele (már megint). Pedig nekünk kettő 4 hónapos baba van itthon, meg egy 2 éves. De ha hét közben menne, nem szólnék. Vagy gyakrabban hétvégente.
2013. ápr. 6. 08:10
 22/33 A kérdező kommentje:
Beszéltünk. Tegnap érezte, hogy baj van, haza jòtt, odaadtam neki a lànyt, ês elmentem letusolni, ô meg ùgy vette, hozzàvàgtam...azt érezte, nem szeretem már...lesz mêg mit beszêlgetni, ùgy gondolja, ugyanugy mehet minden, mint a pici elôtt, pedig téved...
2013. ápr. 6. 11:31
 23/33 anonim ***** válasza:
A többi napokon meg menj el te. Neked is jár.
2013. ápr. 8. 02:53
 24/33 Missi_Key ***** válasza:

én a helyedben kivennék szintén 2 napot, amikor lepaszolom a pasinak a babát, h na akkor ma ő vigyáz rá, és elmennék bulizni.

mindkettőtöknek jár a szabadidő. a gyerek nem börtön (nem teljesen az) joga van szórakozni, de neked is. ezért vagytok ketten, h lehessen felváltva vigyázni rá.

2013. ápr. 19. 17:35
 25/33 A kérdező kommentje:
Passzolnàm szívesen de nagyon anyàs:/ :) De megpróbàlom, höszi!:)))
2013. ápr. 19. 18:35
 26/33 Atika ***** válasza:
32%
nem adsz meg neki dolgokat. Egy férfinak kell a sex, a nyugodt pihenés lehetősége, ha ezek nincsenek meg nagyot fogsz koppanni. Nem csodálkoznék azon, hogy pár hónap múlva azt a kérdést fogod kiírni, hogy hogy hajtsd be a gyerektartást:)
2013. ápr. 19. 20:06
 27/33 A kérdező kommentje:
Tévedsz, megadok neki mindent, van kicsi szàja, elmondja, ha valaminem klappol, ezt ő is tudja. Szexről annyit, hogy hiàba szültem, ugyanugy kivànom, az alakom is majdnem ugyan az, ami a terhesség előtt volt!:)
2013. ápr. 19. 20:12
 28/33 anonim válasza:

Atika szerintem,neked nincs gyereked igy fogalmad sincs mekkora aldozattal,turelemmel jar egy gyerek,es KET EMBERES feladat bizony!

Egy szinte frissen szult anyukatol nem lehet elvarni,h a kedves parjat istapolja ejjel nappal.

Jo persze foglalkozni kell vele is,de ha mar egy kicsit elhanyagoltnak is erzi magat,nem az a megoldas h mindig megpattan es kibujik a szuloi felelosseg alol.Ezt beszeld meg vele kerdezo,mert ez igy nem fog mukodni,sajnos a ferfiak hajlamosak elkallodni,es a konnyebb utat valasszak.Italozas,csavargas.

Azert hagyj neki szabadsagot,de tudja,h o mar csalados apuka,otthon a helye mellettetek.

Ezt hivjak szuloi feleloseg tudatnak.

Ha ez nem alakul ki szep lassan,ugysem h beszelsz vele,akkor nem erdemel meg titeket.

Egy par trukk amivel talan "raerez" az apukasag ertekere;probald meg ot bevonni egy kicsit,pelenkazas,esti furdetes,setaljatok eggyutt,stb.. Remelem,valtozni fog a helyzet:)

/egy anyuka/

2013. ápr. 24. 11:38
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves utolsó vàlaszoló! Azóta történt egy s màs, a pici kórhàzba került, pàrom elvesztette az önkontrolljàt (stressz), és a piciben kàrt tett:( szabadsàgot vett ki, itthon vagyunk, orvoshoz fogunk menni, a picur jobban van, de igy is durva nagyon:( ugyhogy ezt nagyon-nagyon ügyesen kell majd megoldanunk, de nem tudjuk mit hoz a jövő, lehet, hogy elveszik a picit, nem tudjuk:( Sok stressz ért most minket, főleg őt, teljesen ki vagyunk merülve....
2013. ápr. 24. 23:50
 30/33 A kérdező kommentje:
Mindketten igyekeztünk mindent megoldani, ez lett a vége, sok mindennek nézünk most elébe, kavarognak a fejemben a gondolatok a pici miatt is hogy talàn jobbat érdemel, nem tudom neki megadni a boldog életet, nem tartom magam képesnek rà...
2013. ápr. 24. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!