Ti mit tennétek, ha a férjetek csak úgy kêtnaponta eljárna sörözni, miközben egy pici babával otthon várjátok?
Figyelt kérdés
4 hetes a pici, eddig minden klappolt, most kb egy hete tart ez, most is oda van....2013. ápr. 5. 21:19
11/33 A kérdező kommentje:
Felhívnàm, de nem akarom zargatni, nem akarom, hogy ugy érezze, még ott se lehet nyugta...mit csinàljak??
2013. ápr. 5. 21:53
12/33 anonim 

válasza:

Ne hívd fel, most már úgyis ott van, várd meg míg hazaér. Vagy holnap beszélj vele.
13/33 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Hogy vagyok ennyire tesze-tosza? Nem ismerek magamra...
2013. ápr. 5. 22:00
14/33 anonim 

válasza:

Nem felhívni kell, hanem amikor legközelebb hazaér, kérd meg, hogy - Drágám, mi lenne, ha ma letennénk a gyereket, utána pedig megnéznénk egy filmet, és kicsit összebújnánk?
15/33 A kérdező kommentje:
Az lesz:) a vacsi kész van csak ô hiányzik. A privàt levélre, amit kaptam, inkàbb nem válaszolok:)
2013. ápr. 5. 22:39
16/33 Pötyös Panni 

válasza:

Én örülnék neki hogy nem otthon lábatlankodik.:)
17/33 A kérdező kommentje:
Nekem ilyennel nincs gondom:) no, hazajött, hozta egy haverjàt, a kezébe nyomtam a kislànyt, elmentem letusolni:D
2013. ápr. 5. 23:13
18/33 anonim 

válasza:

Ilyen későn még fent van a Picitek?
19/33 anonim 

válasza:

Kedves Pöttyös Panni ott már gond van ha a férjed számodra csak egy lábatlankodó személy...
20/33 anonim 

válasza:

2naponta eljár,minden órás voltál ugyan ezt csinálta.Én is nagyon várnám haza...olyat rúgnék a seggébe elszállna.Meg még haverral is tér haza-kit vett el a söröspoharat, a havert vagy Téged?ha nem állsz a sarkadra rövid idő ,lesz egy alkesz férjed és elvált leszel 1gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!