Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a férjetek...

Ti mit tennétek, ha a férjetek csak úgy kêtnaponta eljárna sörözni, miközben egy pici babával otthon várjátok?

Figyelt kérdés
4 hetes a pici, eddig minden klappolt, most kb egy hete tart ez, most is oda van....

2013. ápr. 5. 21:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kárt tett a gyerekben?????????????? És Te ezek után még Vele akarod megoldani a dolgokat? Jézus, ezt nem mondod komolyan.... Ne haragudj, de semmilyen stresszhelyzet nem adhat okot arra, hogy egy ártatlan 2 hónapos gyereken vezesse le az ember az indulatait. Legyen szó BÁRMIRŐL! Hát mit ártott szegény gyerek annak a szemét alaknak? Ne haragudj, hogy ezt mondom de az!! Nem értem miért véded betegesen, hogy jaj majd megoldjuk meg át kell gondolnunk. Ne haragudj de nincs ezen mit átgondolni.... Én így elsőre ezt mondom. Ez borzasztó!
2013. ápr. 25. 11:57
 32/33 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy minden kisbabával együtt jár a stressz, az, hogy nem alszol hetekig, hónapokig hogy kimerülsz, hogy elfáradsz de ezt mindenki tudja már akkor amikor bevállalja. Velem is előfordult, hogy elvesztettem a fejem és egy picit odasóztam vagy akármi de az, hogy olyan mértékű kárt tegyek a gyerekemben, hogy kórházba kerüljön... Istenem, képtelen vagyok felfogni!
2013. ápr. 25. 11:59
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
Mire vársz ? Ez a baj. Foglald el magadat valami hasznos dologgal.
2013. nov. 30. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!