Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha szeretek otthon...

Miért baj, ha szeretek otthon "pucérkodni"? (többi lent)

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és mondjuk, ha megfürödtem utána már nem veszek fel semmit és így tévézek a családdal, engem nem zavar, nővérem szokott beszólogatni, de csak vicceskedve, ez másnak is fura?! Ti szoktatok otthon pucéran lenni?

2013. ápr. 16. 20:59
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
68%
Akkorát csapnék a csupasz seggedre, hogy egy hétig sajogna, és megtanulnád, hogy legalább egy gatyát húzz a p*csádra!
2013. ápr. 16. 21:42
 22/54 anonim ***** válasza:
69%

Fú az már nagyon beteg, hogy még ajtót is nyit pucéran.

Pucér csak a párom előtt szoktam lenni, de azt sem állandóan, mert nekem kellemesebb ruhában lenni, mint meztelenül. A párom is csak előttem szokott ruha nélkül mutatkozni, de ha már kimegy a szobából, felvesz valamit, minimum egy alsónadrágot meg egy pólót. Szerintem ez nagyon fura, igen. A gyerekeim előtt sem meztelenkednék, és azt sem szeretném, ha a párom tenne így a gyerekek előtt.

Mikor még kicsi voltam, akkor együtt fürödtem tesómmal, eljött egy idő, mikor a tesóm mondta magától, hogy ő már inkább egyedül szeretne fürödni, mert neki már ez kellemetlen. Aztán hogy nagyobb lettem, akkor már én is magamra csuktam idővel az ajtót, aztán be is zártam, mert ahogy múlt az idő, bizony kellemetlennek éreztem volna, ha úgy rám nyitna pl apukám, hogy nincs rajtam semmi.

2013. ápr. 16. 21:46
 23/54 anonim ***** válasza:
80%
Amíg csak ketten voltunk a párommal, volt, hogy pucérkodtunk, de már van két kicsi gyerek, előttük mégse, még ha nem is zavarná őket. Ellenben szoktunk meztelenül aludni a mai napig.
2013. ápr. 16. 22:13
 24/54 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk anya szokott csak meztelenkedni mert ő fürdés előtt levetkőzik a hálószobájukban vagy a nappaliban. Engem ez eléggé zavar, nem vagyok hozzászokva és elég szégyellős is vagyok, egyszer volt olyan, hogy anyával ketten fürödtünk (van zuhanyzónk és fürdőkádunk is külön) mert beteg volt és elakarta használni a meleg vizet mindenki után, meg volt amikor térdműtét után segítenie kellett fürdeni. Egyedül a párom előtt meztelenkedek nyugodtan. Egyébként amikor egy pólóban meg bugyiban vagyok a nappaliban már akkor beszólnak nekem, mikor bátyám alsógatyában mászkál állandóan jaj az meg más mert ő fiú.... máskor meg azt kapom meg hogy mit vagyok olyan szégyenlős mikor még kisbaba voltam ez meg az....hááát szóval nekem ilyen a családom :D inkább nem pucérkodok
2013. ápr. 16. 22:36
 25/54 anonim ***** válasza:
52%
Jesszus, én még kivàgottabb ruhâban sem szeretek lenni, vsak ha pârommal vagyok:) Nekem valahogy nem jön be:) fáznék!:D
2013. ápr. 16. 22:42
 26/54 anonim ***** válasza:
83%
Pucéran mászkálni nem annyira gáz, de összedzsuvázni a kanapét/széket/bármit már az. Hiába tiszta a segged, akkor is. A hajlatok beizzadnak, és senkit nem szeretek annyira, hogy a here-levében üldögéljek.
2013. ápr. 16. 22:53
 27/54 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem baj, te is naturista vagy.
2013. ápr. 16. 23:14
 28/54 anonim ***** válasza:
31%

"hát végül is belőlük jöttem nem? kiskoromban ők törölték ki a seggem is, szóval ismernek a fülemtől a farkamig! :) :D"

Ebben van valami:D De akkor ennyi erőből edd összeöntve a mások tésztát és a bablevest, mert úgyis egy helyen jön ki, illetve megy be. Jó étvágyat hozzá!

2013. ápr. 16. 23:35
 29/54 anonim ***** válasza:
66%
Fúj! Sose meztelenkednék a szüleim előtt ! :S Nekem nem is kényelmes, ha a barátommal vagyunk is szeretem, ha van rajtam legalább egy kicsi, valamilyen ruhadarab. Legalább egy ideig.. mondjuk anyum nem zavar, ha épp meztelen, de azért ellenkező nemű rokonaink előtt hadd ne mutogassuk már magunkat. :DDD Húgom társaságában is max a melltartó az ami nem zavaró még, de szégyellős vagyok úgy is. Aludni se szeretek meztelenül SOHA. És ahogy nézem ezekkel nem vagyok egyedül! :D
2013. ápr. 17. 00:56
 30/54 anonim ***** válasza:
74%
Te is flúgos vagy, de a családod is, hogy simán elüldögéltek így egymás mellett....nem normális! Nem vagy már 3 éves kisfiú, bár én 3 évesre is alsót adtam annak idején...tudod, már rég lejöttünk a fáról, vannak alapvető dolgot, amiket használni kell!
2013. ápr. 17. 04:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!