Miért baj, ha szeretek otthon "pucérkodni"? (többi lent)
Fú az már nagyon beteg, hogy még ajtót is nyit pucéran.
Pucér csak a párom előtt szoktam lenni, de azt sem állandóan, mert nekem kellemesebb ruhában lenni, mint meztelenül. A párom is csak előttem szokott ruha nélkül mutatkozni, de ha már kimegy a szobából, felvesz valamit, minimum egy alsónadrágot meg egy pólót. Szerintem ez nagyon fura, igen. A gyerekeim előtt sem meztelenkednék, és azt sem szeretném, ha a párom tenne így a gyerekek előtt.
Mikor még kicsi voltam, akkor együtt fürödtem tesómmal, eljött egy idő, mikor a tesóm mondta magától, hogy ő már inkább egyedül szeretne fürödni, mert neki már ez kellemetlen. Aztán hogy nagyobb lettem, akkor már én is magamra csuktam idővel az ajtót, aztán be is zártam, mert ahogy múlt az idő, bizony kellemetlennek éreztem volna, ha úgy rám nyitna pl apukám, hogy nincs rajtam semmi.
"hát végül is belőlük jöttem nem? kiskoromban ők törölték ki a seggem is, szóval ismernek a fülemtől a farkamig! :) :D"
Ebben van valami:D De akkor ennyi erőből edd összeöntve a mások tésztát és a bablevest, mert úgyis egy helyen jön ki, illetve megy be. Jó étvágyat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!