Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek el anyukám halálának...

Menjek el anyukám halálának évfordulóján sportnapra?

Figyelt kérdés

Szerdán lesz az iskolánkban sportnap..Pont akkor lesz,hogy anyukám meghalt 1 éve.

Nem tudom,hogy menjek-e iskolába aznap..mert nem szeretnék lemaradni a jó,vicces eseményekről,meg nem is akarok otthon bőgőrohamot kapni.

De azért úgy érzem mégis otthon kellene maradnom,mert nem lenne fer aznap nevetgélni,meg hülyéskedni,meg kitudja mikor jut eszembe,és akkor elkezdenék ott sírni...

Ti,hogy döntenétek?

17/L

2013. ápr. 16. 14:50
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Egyetértek..Nem értem mire jók ezek a lepontozások..:)
2013. ápr. 16. 16:26
 42/47 anonim ***** válasza:

"retkes temető"

Szerintem neki van lelkiismeret-furdalása, mert nem ment ki a temetőbe múltkor, és a kérdezőt akarja elküldeni....

2013. ápr. 16. 16:49
 43/47 anonim ***** válasza:
Na az új (alpári) hozzászólásaidat nézve megnyugodtam, hogy nem ilyen elszántan így gondolkodol, csak unatkozol és próbálod szítani a népet.
2013. ápr. 16. 16:53
 44/47 anonim ***** válasza:
engem sikerült is szíttani. de igazad van nem kellettem volna ugrani az eszéhez kellettem volna mérni. utolsó előtti voltam.
2013. ápr. 16. 16:55
 45/47 anonim ***** válasza:
Természetesen menj csak el. Érezd jól magad. És este pedig megemlékezel anyudról a temetőben. Ő is ezt akarná szerintem.
2013. ápr. 16. 17:09
 46/47 anonim ***** válasza:
92%

Én megértem, miért tette fel a kérdést... nyilván megerősítést szeretett volna arra, hogy nem undorító, elítélendő, ha az édesanyja halálának évfordulóján ő nem bezárkózva vagy a temetőben sírva szeretné tölteni az időt.

Nyúlfejű rókafej a példa, mennyire kuka emberek vannak. Egy végi gyászolnod kell, mert jaj, mi lesz, megszólnak.

A gyász nem a külsőségekben mutatkozik meg, aki külsőre nagyon gyászol, sokszor belül egyáltalán nem, vagy csak a lelkiismeretfurdalását akarja elnyomni.

Én pl soha nem megyek ki az mindenszentekkor a temetőbe az apósom sírjához. Pedig én ápoltam, én gondozom a sírját. De olyankor ott tülekednek a rokonok, azon versengve, ki visz nagyon mécsest és drágább koszorút. Közben se a születésnapja, se a névnapja nem jut eszébe rajtam kívül senkinek... nem a külsőségen múlik.

2013. ápr. 16. 17:10
 47/47 anonim ***** válasza:
95%

Menj csak el a sportnapra. Aki volt már édesanya, tudja, hogy semmi mást nem szeretne, mint hogy a gyermekei boldogok legyenek, akkor is ha már ő elhunyt. Édesanyád szomorú lenne, ha azt látná, hogy otthon vagy egyedül, és egész nap szomorkodsz.

Mélységesen egyet értek azzal, hogy miután elmentél a sportnapra a társaiddal, menj ki a temetőbe. De igen, az életünket tovább kell élnünk.

Őszinte részvétem!

2013. ápr. 16. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!