Trianon 90. évfordulóján nem egy országos megemlékezés, hanem egy üzleti vállalkozás kapja mg a Hősök terét. Vélemény?
Elég szomorú, hogy sokakat nem érdekel...Geszti szerintem azt sem tudja, mikor volt a trianoni szerződés aláírása...ha meg tudja, hidegen hagyja.
Tiszteletben kellene tartani ezt; remélem, az új parlament tesz róla még időben, hogy már most gyásznap legyen június 4-e. És az elég cumi lenne Petyának...
Nem kell Trianon megemlékezés ! Vagy ha igen,akkor legyen a tatárjárásnak is. Az még nagyobb tragédia volt az országra nézve. Trianonnal a természeti kincseinket, területünk egy részét vesztettük el,és a magyarok egyrésze idegen uralom alá került. Ez tragédia volt,de nem halt ki az ország lakossága,mint a tatárjárás idején. Nem kellett külföldi népeket betelepíteni,mint IV.Béla tette a kunokkal és jászokkal.Azért,hogy legyen aki megműveli a magyar földet.
A történelmet nem lehet visszaforgatni,és értelme sincsen.
A Nemzeti Vágta legalább magyar dolog, a hagyományok felelevenítése. Szerintem nincs ebben semmi rossz!
De persze biztos sokkal jobb lenne, ha felhúznánk a Hősök Terére egy fekete zászlót, és kimennénk mindannyian egy szál gyertyával a kezünkben sírni.
"A Nemzeti Vágta legalább magyar dolog, a hagyományok felelevenítése."
??????????????????????????????????????????????????????
A neve lehet, hogy magyar. De csak színjáték az egész...
Miért is?
Ha a Magyar Gárda a hagyományokat tartja életbe a fekete-fehér ruhájával (parasztok ünnepi viselete), akkor a Nemzeti Vágta is pont a hagyományokat tartja életben, azzal hogy megemlékezik a huszárokról, megmutatja az érdeklődőknek, hogy milyenek voltak, és megmutatja azt is, hogy milyen híres lovas nemzet voltunk.
Szerintem ebben semmi rossz sincs, még ha üzleti vállalkozásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!