Menjek el anyukám halálának évfordulóján sportnapra?
Szerdán lesz az iskolánkban sportnap..Pont akkor lesz,hogy anyukám meghalt 1 éve.
Nem tudom,hogy menjek-e iskolába aznap..mert nem szeretnék lemaradni a jó,vicces eseményekről,meg nem is akarok otthon bőgőrohamot kapni.
De azért úgy érzem mégis otthon kellene maradnom,mert nem lenne fer aznap nevetgélni,meg hülyéskedni,meg kitudja mikor jut eszembe,és akkor elkezdenék ott sírni...
Ti,hogy döntenétek?
17/L
De mi az, hogy ez a dolgok rendje? Mi az hogy lejárt a gyász év? Mi az hogy gyászév? Bárcsak tényleg egy évet jelentene ez az egész.
Kérdező, ha neked bűntudatod lenne akkor ne menj, de nincs egyébként miért így érezned!
"Ha nem gyászolja meg tisztességesen, örökre vele lesz a gyász. Most telik le az egy év, ezután már nem kell gyászolnia. De azon a napon még igen."
Te teljesen ostoba vagy, a gyász nem múlik el 365 nap után. Nem kell pontra egy évig gyászolni, mert akkor "vele marad a gyász". Jézusom, ekkora hülyeséget.
#15, nagy butaságot mondasz.
Az én nagyszüleim hosszú évek óta meghaltak. Mindig gyászolom és hiányolom őket. De temetőbe nagyon ritkán járunk. A haláluk évfordulóján gyújtok egy gyertyát, és megemlékezek róluk. És magamnak emlékezek meg, nem másoknak, hogy lássák, kimegyek-e a temetőbe. Horribile dictu, a férjemmel szeretkeztem is aznap, amikor a nagypapám halálának tizenegyedik éfordulója volt. Vagy otthon kellett volna sírnom fekete ruhában? Ettől feltámad, mint Krisztus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!