Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a program a párkapcsolatod legelső évfordulóján? Melyikőtök ötlete volt, meglepetés volt vagy együtt előre megszerveztétek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 15:40
1/4 anonim válasza:
Látom nem sokan foglalkoznak az évfordulójukkal :-D mondjuk én mindig arra vágytam hogy a pasim valami nagy dologgal lepjen meg (kettő 1évnél hosszabb volt) de sajnos nem ilyen romantikus lelkekkel hozott össze az élet :-D mostani párommal novemberbenn leszünk 1évesek és ő sem az a hösszerelmes típus szóval szerintem én lepem majd meg valamivel. Bár a mi kapcsolatunk kissé furán alakult mert addigra már 2hónapos lesz a kisfiunk :-D
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!
hát igen elég gáz hogy olyanokkal van tele ez a témakör akiknek még 1 éves kapcsolatuk se volt soha, és még az ilyenek osztogatnak tanácsokat... :D
2012. aug. 7. 07:51
3/4 anonim válasza:
Amúgy én valami olyasmire gondoltam hogy fözök valami finomat a barátomnak, mellé desszertnek somlói mert az a kedvence :-) gyertyafényes vacsora, a kisfiunkra addig nagyapa vigyázna :-) de ha mondjuk nem laktok együtt akkor is sok jó dolgot ki lehet találni :-) mondjuk vacsizni kicsit fura ha a lány viszi el a fiút de ugye mindenki ismeri a saját párját, pláne 1 év után és tudja mit szeret, milyen programnak örülne :-)
4/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem amikor még volt palim, azzal nem lehetett ilyet rendesen ünnepelni. Nem is emlékszem az elsőre, de másodikra annál jobban. Tv előtt ültünk és ment az x-faktor. Feltörtünk egy üveg bort és koccintottunk magunkra... Másodszorra pedig a bálnára... Vaó... Ja meg aztán összevesztünk odakint. Igazi felejthetetlen élmény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!