Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Szerintetek van olyan férfi, aki 6-10-ig munkahelyi bulin van,8-kor női sztriptíz a program, és kihagyja, mert párja van akiért odáig van, és köszöni szépen nem marad ott?
És beigazolódott, amire számítottam ezen az oldalon...:)
Hát lássatok "csodát", a 23 éves fiatal ember, akinek a kezét fogom, ebben a helyzetben hazament, hogy beszélgethessen velem skype-on, mert 2 hete nem találkoztunk.
Tehát a "többet ér a mosolyod, mint bármelyik lány meztelenül" győzedelmeskedett a "hűséget, nem vakságot" fölött.
A párom férfi létére ítéli el, ha valaki a párja mellett mások után csurgatja a nyálát, vagy mustrálgatja, mint ahogy pl. ebben a helyzetben szokás.
Melegnek meg annyira meleg, hogy gyakorlatilag egy csókomtól, ölelésemtől sátrat ver ott lent.
Jellem és lelki világ kérdése, hogy megnézek-e egy sztiptíz-műsort, vagy chippendale-show-t, ha van párom.
Igenis vannak még olyan emberek (lásd a mellékelt ábra, és én is ilyen vagyok), akiknek mind a szexuális, mind az esztétikai, érzelmi igényeit kielégíti az az ember, akivel az életét tervezi.
21/l
Kérdező, te hülye vagy. Én is hazamennék ilyen helyzetben a párommal beszélgetni. A sztriptíz meg erre van.
Az utolsó, önigazoló mondatodhoz meg annyit mondanék, hogy sok sikert a terápián, majd 5-10-15 év múlva.
Miért ne fordulhatna elő ilyen. Ez teljesen temészetes egy kapcsolat ... első hónapjaiban.
Élvezd ki, mert idővel változik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!