Hogyan mondjam meg neki hogy közbe meg se bántsam? (anyós kérdés)
Én nem olvastam, hogy anyós agresszív lenne és terrorizálná...
Értem én, finoman szeretnéd valahogy rendezni a helyzetet, és meg szeretnéd beszélni, nem pedig költözni, hisz emberek vagyunk, ha valami nem tetszik, nem költözünk, mert az olyan segysezrű, nemdebár?
Ha jön, mondd meg neki, hogy akkor te elmosogatsz, a mama vigyáűzzon a babára, és kimész. Ha kiabál, akkor se menj be, ne félj, oda fog menni utána. Vagy mondd meg, hogy a mama délután 4 felé jöjjön csak, mert alszik, vagy annyira hiányolja a mamát, hogy úgy üvölt, hogy nem tudod tenni a dolgod.
De lehet, egyszerűbb lenne, ha ezt a férjed mondaná, nem számonkérően és bántóan, hanem csak lazán, hogy anyu, ne gyere ilyen gyakran, mert a Klári nem bír a gyerekkel, ha eljössz, inkább csak este menj, ha már végezett a dolgával, meg segíts neki egy kicsit, vigyázz a gyerekre 1 órát, hadd tegye a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!