Elmennél a párodért?
Debrecenben lakom, és várhatóan akkor körül jön meg a jogsim amikor ő érkezik haza Németországból.
Szóval debrecenből- pestig kellene utazzak autóval.
Mernétek?
Nem.
A pályához is kell némi rutin. Főleg pest környéki részen. Kezdő jogsival figyelni a forgalmat és a táblákat, nem hiszem, hogy menne. Ott nincs idő állni és kiválasztani a megfelelő sávot. Azért a 0-ásnál már van forgalom bőséggel.
Nem írtad hány éves vagy, de ha közös autóval mennél, szerintem Ő kapna agybajt, ha meg szülőktől kéred el, lehet esélytelen hogy odaadják.
Hát egyedül biztos nem, de ha ül mellettem egy tapasztalt vezető, akkor igen.
Nekem is nemrég lett meg a jogsim, és nem olyan régen vezettem először keresztül Pesten és autópályán, de mellettem ült a már nagyon is tapasztalt vőlegényem, szükség volt rá, hogy ő is figyeljen, talán még jobban is, mintha ő vezetett volna. Egyedül nem javaslom semmiképpen.
Én senkit nem pontoztam le!
Nyugati pályaudvarig kellene.Láttam ott milyen kavarosak az utak....
Egyébként GPS-sel mentem volna,és viszont a párom akarta, direkt emiatt is kaptam egy autót!
Egyébként akkor esetleg mit tanácsolnátok meddig menjek érte, meddig biztonságos számomra?? Mondjuk Szolnok?? Vagy ilyenre se gondoljak egyenlőre??
Nem mennék. A jogosítvánnyal csak az alapokat szerzed meg, és nagyon sok gyakorlás után sem mondhatod, hogy vérprofi lennél. Elég egy bénázás, előzz, ne előzz, és a többi nem tudja, mit is akarsz.
Majd ha lesz rutinod, akkor szerezz meglepit a párodnak, olyat hogy elmész elébe. Most süss, főzz finomat mire megjön. Annak jobban fog örülni, mint egy esetleges halott társnak. Mivel nincs gyakorlatod, másokat is bajba sodorhatsz. Tudod, mindenkit hazavárnak! ne kockáztass!
Egyébként balesetmentes vezetés kívánok!
Más kategóriában is csak a lepontozások vannak pár napja.
Nem értem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!