Idegesitene, ha anyukad ilyen lenne?
-Miert van csukva a szemed furdesnel?
-Probalok belefulladni...
Meg annyira kretennek nez.. Ki van akadva, hogy semmit sem segitek, de ma is annyira megalazott... Felvertem a tojast, hatranezek, ott al mogottem es lenezoen nez.. Majd ilyet szol bunkon, hogy "befejezted a bohockodast??".. Es erre felverte o is. Pedig jol csinaltam, de ennyire sem tart engem.. :(
Sosem vasalhatok, mert "holnapra se lesz kesz, menj innen"..
Annyira rosszul esik, es akkor hallgassam azt, hogy semmire sem vagyok kepes, meg azt is, hogy semmit sem segitek...
Evek ota ezt csinalja, mar ki vagyok tole!!:( Oke, ha depresszios, de most en miert torjem magam, ha o meg ennyire lehuz... (sosem volt pszichologusnal, de szerintem depresszios. De nekem is van eleg lelki bajom, ot sem erdekli...)
Mit tegyek?
Meg minden egyes nap kitakaritja az EN szobamat, merthogy nem varhat delutanig. Es ot zavarja. 1 oraval kesobb meg azt hallgatom, hogy meg a szobamat sem vagyok kepes osszerakni!
De ha meg reggel 6-kor porszivoznek, az lenne a baj. Es neki a porszivozas is hozzatartozik, anelkul lusta diszno vagyok. (hetvegen takarithatom en a sajat szobamat...)
Sajnalom is, meg szinte mar utalom is.
Apam elviselhetetlen, de anya nem tud elvalni, nincs semmi munka. Meg eleg draga itt egy alberlet
Barátom,mi kezetfoghatnánk..én anyum is pont ugyanilyen!!
Én is 17 vagyok.
Csak annyit tudok mondani,hogy próbáld meg eltűrni,amíg el nem költözöl,és kitartást! :)
Lusta vagy kitakarítani a szobád. Válasz, minek, ha van aki megcsinálja?
Tojásfelverés- úgyis jobban tudod, akkor csináld te.
arra gondolj h nincs munkája és ez frusztrálja
valamivel el kell foglalnia magát h ne érezze h felesleges
egyszerűbb lenne ha megkérdeznéd :
anya jól csinálom ?
megmutatnád h is kell ?
olyan ügyesen vasalsz kár h nekem nem megy ...
stb...
mikor anyum volt munkanélküli ö is ilyen lett
ez a módszer bevált nála :-)
nekem nem kellet házimunkát végezni, ö meg örömmel csinálta és nem csesztetet miatta, h mennyire vacakul csinálom
segítettem munkát keresni neki beszéltem róla vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!