Ha valsztanod kellene : A parod vagy az anyukad valasztanad?
Nekem nem kell sokáig törnöm a fejem,és egyből rávágtam a választ: A páromat mindennél jobban szeretem,és őt választottam.
Mondjuk az én esetemben ez teljesen érthető. Hiszen anyám agresszív alkoholista,akit lassan 20 éve nem láttam. Jobban mondva azóta amióta lelépett.Nekem az apám volt az anyám is..
Páromat !
És ez szerintem akkor is így lenne,ha anyámmal jó kapcsolatot ápolnék.
A világon a legjobban a férjemet szeretem !
Ez nagyon buta kérdés szerintem.
Nagyon szeretem a páromat is, belé szerelmes vagyok, anyukámat meg úgy szeretem, mint a nőt, aki felnevelt, és mindenben segített nekem egész életemben.
Nem szerethetem jobban az egyiket a másiknál, hisz a két ember iránt érzett szeretetem teljesen másfajta.
Ja, ilyen esetben én azt választanám, aki nem kényszerít választásra.
Bár ehhez azért tudni kéne, hogy miért féltékeny anyukádra a párod.
Most éppen nincs párom, de ha lenne és rá akarna venni, hogy válasszak, akkor nagyon kiakadnék, bár ilyenre volt már példa.
Még csak ismerkedős-közelebb kerülős fázisban voltunk, mire a srác rákérdezett, hogy összevesznék-e az anyukámmal érte. Azt tudni kell a dologhoz, hogy apukám 11 éves koromban meghalt, tehát mi anyuval kicsit más viszonyban vagyunk, mint egy "egész" családban, de tényleg nagyon közel állunk. Hiába magyaráztam a fiúnak, hogy csak akkor állnék mellé, ha 100%-ban igaza lenne, neki ez nem volt elég, mert a lányoknak a párjukat kell támogatni, még akkor is, ha nincs igazuk és ha kapcsolatban vagy, akkor szűnjön meg minden. Nah itt megmondtam neki, hogy nem nagyon szeretném többet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!