Mikor fog a család beletörődni hogy elköltöztem?
Figyelt kérdés
egy hónapja külön költöztem párommal. eddig velünk volt bátyám és anyám csabán a párjánál. de mivel én eljöttem anyámnak vissza kellett jönnie tesómhoz. azóta mindig én vagyok a rossz. nagyanyámmal nem beszélek. anyám mindig úgy néz rám mint ha nem kívánt személy lennék. mit csináljak? ne foglalkozzak velük? ne nyissak rá ajtót egy ideig?2013. ápr. 13. 09:27
1/7 anonim válasza:
Nem értem miért kellett emiatt anyádnak vissza költözni, de mindegy. Majd keresnek, ha akarnak.
2/7 A kérdező kommentje:
mert tesóm nem dolgozik a házat meg nem akarja hogy tönkremenjen. ahogy anyám elment addig én tartottam fent a házat illetve párom. most hogy mi besokaltunk mert mindig nekünk kellett eltartani most anyuci visszamegy hogy ne kelljen dolgoznia.
2013. ápr. 13. 09:38
3/7 anonim válasza:
és téged még érdekelnek ezek után? mit gondoltál, ha elköltözöl te leszel a csodagyerek? hagyd a fenébe anyucit! büntesd őket azzal, hogy boldog vagy (nélkülük :D)!
4/7 anonim válasza:
a költözéseddel kapcsolatban még hány kérdést fogsz feltenni?
ne foglalkozz velük...
5/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Már honvágyam nincs. Csak ez bánt hogy nem tudnak beletörődni. Köszönöm a válaszokat...
2013. ápr. 13. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!