Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Én tehetek valamit? SOS

Én tehetek valamit? SOS

Figyelt kérdés
Nagyim rosszul lett és azóta nálunk lakik mióta haza hoztuk.De nagyon nehééz vele élni....Mindég azt mondja hogy ő haza megy meg ordibál hülyeségek miatt meg makacskodik.Haza nem mehet mert gyógyszert kell szedni de ha egyedül lenne vagy elfelejtené hogy beszedte e vagy nem is szedné.Anya már nagyon ideges néha rajta.A vérnyomása nagy és szédül.Lehet valamit tenni hogy ez ne így menjen tovább????

2013. ápr. 12. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Idősek otthona
2013. ápr. 12. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Kicsim, nem vigasztal, hogy majd megszokjátok, de ez bizony nagy teher. Annyit biztosan tudsz segíteni, hogy átveszed anyukád feladatainak egy részét, néha megfőzöl, teregetsz, ügyelsz a mamira, mikor mire van időd. Hogy anyukád ki tudja pihenni magát.
2013. ápr. 12. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyid sajnos demens vagy valamilyen hasonló leépüléstől szenved (az állandóan hazaindulás is ennek a jele.) Sajnos ezt nem lehet meggyógyítani, csak lassítani a folyamatot. Kérd meg a háziorvost, hogy a nagymamát vizsgálják ki jobban, mert arra gyanakszol hogy mentális problémák is felléphetnek nála. Ő majd a pontos diagnózis ismeretében tud majd tanácsot adni. Sőt azon is kezdjetek el gondolkozni, hogy fogjátok megoldani,ha majd 24 órás felügyeletet igényel. Ez nagyon fel tud örölni egy családot, de próbáljatok nem haragudni a mamára, mert nem rosszindulatú, hanem beteg.
2013. ápr. 12. 13:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak:// Segítek SZOKTAM ANYÁNAK DE MÁST NEM TUDOK...
2013. ápr. 12. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem dolgod tenni semmi mást, mint anyukádat nyugtatni, segíteni neki. Belerázódtok.
2013. ápr. 12. 13:59
 6/7 anonim válasza:
0%
Cseréljétek el a piacon vagy próbáld eladni vaterán hátha kell vkinek.
2013. ápr. 12. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó de vicces vagy.....Mást nem lehet csak megszokni hogy itt van:) Remélem jobb lesz egy idő múlva:)
2013. ápr. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!