1/32 anonim válasza:
Optimális esetben nem kell választanom.
2/32 anonim válasza:
Attól függ.
20 évesen csak az alkoholista anyám és a nagy szerelmem között kellett volna választani akkor a szerelmet választottam volna.
Ma a családom a fiam. Ha most a fiam és a szerelmem között kéne választani akkor gondolkodás nélkül a családomat választom.
3/32 A kérdező kommentje:
De ha nem optimális az eset......
Azt hittem , h ez a tényező egyéretelmű
2013. ápr. 11. 21:13
4/32 anonim válasza:
Fájó szívvel, de valószínű a családomat. Ők mindig minden helyzetben mellettem álltak és támogattak. A szerelem talán rám találhat még, de új család nem.
Hozzáteszem nem gondolom, hogy valaha is fogok ilyen helyzetbe kerülni, ahhoz azért durva helyzetnek kéne kialakulnia. :)
5/32 anonim válasza:
Olyan szempontból már választottam, hogy nem a családommal, hanem a párommal élek, de máskülönben nem választanék.
6/32 anonim válasza:
1. vagyok. Hát nem tudom mik a körülmények, így választani sem tudnék így látatlanban....
8/32 anonim válasza:
Szerelmem a családom, nem kell választani. :)
9/32 anonim válasza:
Én a szerelmem. De csak mert a családom már rég elhagytam. Ha jó családom lenne, akkor őket választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!