Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál? A szerelmed vagy az önbecsülésed?
ugyan ebben a cipőben jártam volt egy barátnőm és pofozott oltogatott meg ordibált velem nagyon szerettem de egy nap össze szettem magam szakitottam és 2 nővel 1 hét alatt lefeküdtem aztán megint ösze jöttem vele ugy hogy tudott róla és ezzel bebizonyitottam neki hogy nem akár kivel jár
aztán már nem volt jó semmi szakitottam vele és rá 3 napra felszedtem egy másik csajt ennyi volt SZÓVAL
ÖNBECSÜLÉS !
Nő vagyok. És mindig az önbecsülés. De mivel lerombolni nem tudják, ezért nincs kérdés. :)
Akivel nem boldogulok, azon könnyen túlteszem magam, de olyan veszély még nem volt, hogy valaki lerombolná.
Nem tudom, miről szól a kérdés: de futni nem futok senki után, kapcsolatban sem tudok alárendelődni, bármekkora a szerelem.
Áldozatot tudok hozni, akit igazán szeretek, azért megteszek dolgokat. De olyankor meg nem rombolódik semmi, mert szerelemből, szeretetből fakad. Ez elég mély dolog nálam, akár az életem kockáztatása belefér, például vízbe ugranék, ha fuldokolna, simán.
Nagy vízbe is. :)
De büszkeség feladása, az nincs, nem is volt, és már nem is lesz. :)
Mondjuk az önbecsülésed rombolása a kiszolgáltatottságból fakadhat. Az meg a függésből.
A szeretetből fakadó dolgok eleve mások. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!