Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hutlenseget van ami ellensulyozhatja? Mi a fontosabb ebben az esetben? Te kit valasztanal?
2 lany: Elso: szep, kedves, intelligens, humoros, kellemes, udvarias, szenvedelyes, jol tud fozni, jo hallgato, segitokesz. De egyszer felrelepett, amit kozben megbant, es tanult belole.
Mivel emiatt szakitottunk kepbe jott a masodik: nem olyan szep, nem tud fozni, prud, de viszont olyan kis megbizhato rendes lany, aki allitasa szerint huseges.
Kerdesem az mennyire van eselyem az elsovel folytatni, hiszen e hibajat leszamitva nekem o a tokeletes no. Vagy felejtsem el es marajak a masik lannyal?
23 F

*marajak= maradjak
Illetve elnezest az ekezetek miatt.

Én nem a helyesírási lexikont ajánlanám, inkább az ékezetek használatát. Ne tőlünk várj választ ebben a kérdésben. "Hallgass a szívedre". Mi nem ismerjük a lányokat, az a jellemzés meg édes kevés amit adtál.
(én dobtam azonnal azt a lányt aki megcsalt)

egy ideig senki
utána egy harmadik lány

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!