Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hutlenseget van ami ellensulyozhatja? Mi a fontosabb ebben az esetben? Te kit valasztanal?
2 lany: Elso: szep, kedves, intelligens, humoros, kellemes, udvarias, szenvedelyes, jol tud fozni, jo hallgato, segitokesz. De egyszer felrelepett, amit kozben megbant, es tanult belole.
Mivel emiatt szakitottunk kepbe jott a masodik: nem olyan szep, nem tud fozni, prud, de viszont olyan kis megbizhato rendes lany, aki allitasa szerint huseges.
Kerdesem az mennyire van eselyem az elsovel folytatni, hiszen e hibajat leszamitva nekem o a tokeletes no. Vagy felejtsem el es marajak a masik lannyal?
23 F

lefeküdt egy másik fiúval a barátnőd?? hát ha megbánta válaszd őt!! szerintem tényleg megbánhatta és nem követi el mégegyszeer...
énis megcsaltam a barátom, igaz az csak 1 szájrapuszi volt...és soha többet nem tenném meg!!

ma 14:18
rakjál fel mind a két lánytól egy pillanatra képet és akkor meg mondom..:D utána leveszed..

Ez a megcsal és szakítunk szerintem jogos. Ugyanis egy kapcsolat épüljön a bizalomra. A másik probléma hogy egy olyan nő aki egyszer megcsal megfog többször is.
Nem irigyellek, nekem egyik választási lehetőséged sem különösen szimpatikus.
- Az első lány nyilván jó lenne dehát megcsalt -- > bizalom vége, menjen a francba.
- A második lányról mér a rövid leírásodból is látszik hogy csak azért van legyen valami nő melletted, "nem annyira szép, prűd" ... -- > Ez sem túl kecsegtető választás szerintem.
Az sem mellékes hogy azok alapján amit leírtál, semmi sem garantálja azt hogy ő ne csalna meg...
Vagy hűséges valaki vagy nem, nem igazán lehet tudni mert nem látunk a másikba.
Én mindenképpen keresnék valaki olyat akivel elégedett vagyok és tényleg jól érzem magam vele, és azért vagyok vele amilyen.
Szóval lényeg ami lényeg én egy harmadikat választanék.
elsőt válaszd !
és aki azt írja hogy aki egyszer félrelépett az mégegyszer félre fog AZ NAGY BAROMSÁG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!