Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, amikor nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, amikor nagyon magad alatt voltál, nem volt önbecsülésed, mi váltotta ki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Megbuktam egy vizsgán.
2012. márc. 20. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem most pont ez van.. és amiatt, hogy senki nem akar velem találkozni! elegem van! már egy hete azon agyalok, hogy mi lehet velem a baj, hogy minden pasi lekoptat?! senki nem vesz komolyan... elszórakoz(ná)nak velem, de komolyan egyik se vesz... az a meggyőződésem, hogy ribancnak nézek ki. pedig nem vagyok olyan. most ilyenkor mit lehet tenni?
2012. márc. 20. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
#2: gyere át és dugunk, csak reggelre már ne legyél itt.
2012. márc. 20. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is most van. egyes lesz a matekom, és le se b*sznak az emberek, különösen azok akiknek a lelkem kitettem, segítettem mindenben első szóra, de nem kapok vissza ló*aszt se...
2012. márc. 20. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
-.-' 3. szólj, ha felébredtél...
2012. márc. 20. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, egy pali átvert. Pár hónapig önsajnáltam magam, aztán összeszedtem magam és továbbléptem.

20L

2012. márc. 20. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, most is magam alatt vagyok, mert a szerelmemnek mindig segítek, udvarias vagyok vele meg ilyenek, de ha szeretnék tőle kérdezni valamit, akkor rögtön elküld (nagyon erős szavakkal). Ráadásul akárhányszor próbálom Őt elfelejteni, annál jobban hiányzik.
2012. márc. 20. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt, először akkor amikor rájöttem hogy 30 elmúltam és soha nem volt még senkim, se barátok, se barátnők. Ezt valahogy sikerült átélnem, bár nagyon depressziós voltam.

És most is magam alatt vagyok, ugyanezért. Senki se akar megismerkedni velem, öregnek érzem magam és a kutyának se kellek. Még a "haverjaim" és a "barátaim" is nagy ívben sz...ak a fejemre, meg se kérdezik h hogy vagyok, hogy mi bajom stb, és ebből már nagyon elegem van, belefáradtam:-(

34/f.

2012. márc. 27. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:

eloszor amikor hetedikes voltam nemtudom miert

aztan tizenegyedikben azert mert utaltam az iskolat szar volt az otthoni helyzet es nem volt senki akivel elbeszelgethettem volna vagyis volt de nem foglalkoztak velem.

aztan amikor vegzos voltam meghalt a mama es nem ment az iskola nehez volt ugy elni

meg voltak sajatos problemaim amik igy megszulettek a fejemben es csak azokbefolyasa alatt eltem ezek altalaban abbol eredtek hogy nem talalom a helyemet sehol...senkivel nem vagyok jo viszonyba minden mas emberekkel valo kapcsolatom azert van mert kihasznalnak meg megalaznak inkabb kerulom az embereket. maganyos farkas vagyok es allandoan a gondolataimmal meg az ujonnanszuletett otleteimnek elek.es van egy olyan erzesem hogy nem vagyok kepes semmire egy semmire valo vagyok.

2012. márc. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!