Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, amikor nagyon magad alatt voltál, nem volt önbecsülésed, mi váltotta ki?
Igen, egy pali átvert. Pár hónapig önsajnáltam magam, aztán összeszedtem magam és továbbléptem.
20L
Igen volt, először akkor amikor rájöttem hogy 30 elmúltam és soha nem volt még senkim, se barátok, se barátnők. Ezt valahogy sikerült átélnem, bár nagyon depressziós voltam.
És most is magam alatt vagyok, ugyanezért. Senki se akar megismerkedni velem, öregnek érzem magam és a kutyának se kellek. Még a "haverjaim" és a "barátaim" is nagy ívben sz...ak a fejemre, meg se kérdezik h hogy vagyok, hogy mi bajom stb, és ebből már nagyon elegem van, belefáradtam:-(
34/f.
eloszor amikor hetedikes voltam nemtudom miert
aztan tizenegyedikben azert mert utaltam az iskolat szar volt az otthoni helyzet es nem volt senki akivel elbeszelgethettem volna vagyis volt de nem foglalkoztak velem.
aztan amikor vegzos voltam meghalt a mama es nem ment az iskola nehez volt ugy elni
meg voltak sajatos problemaim amik igy megszulettek a fejemben es csak azokbefolyasa alatt eltem ezek altalaban abbol eredtek hogy nem talalom a helyemet sehol...senkivel nem vagyok jo viszonyba minden mas emberekkel valo kapcsolatom azert van mert kihasznalnak meg megalaznak inkabb kerulom az embereket. maganyos farkas vagyok es allandoan a gondolataimmal meg az ujonnanszuletett otleteimnek elek.es van egy olyan erzesem hogy nem vagyok kepes semmire egy semmire valo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!