Milyen neveket választanál ír apa - magyar anya szülőpárossal a gyerekeknek?
Alan
A volt ír tanáromat hívják így. Szerintem nem annyira idegen, mint a James vagy hasonlók.
Lánynév pedig Lena, Maya pl.
Angliaban elek, nekem van mar egy gyermekem, igaz, mi mind a ketten magyarok vagyunk, de nekunk is olyan nev kellett, ami itt is ott is jo. Olyan nevet akartam, amiben nincs se ekezet, se dupla betu, ugyanolyan az angol alakja, mint a magyar. Lanyunk van. Lara lett a neve, most tervezzuk a masodikat, ha lany lesz megint, Sara lesz a neve, habar nem dontottem meg el, hogy ekezettel irom e majd, de tetszik angolul es magyarul is.
Ha fiu lesz, David, vagy Adam lesz, de meg ezekrol sem dontottem el, hogy ekezettel irnam e, de valoszinu nem, mert nem tervezem a visszakoltozest Magyarorszagra.
Szerintem mindenkeppen ilyen szempontok szerint valassz. Eleg szuk a lista, de azert van valasztek.
Fiú: Mark, Daniel, David, Alex, Simon, Norbert, Patri(c)k, Robert, Victor, Martin, Edward, Eric, Norman, Norton, Henry, Leo(n)
Lány: Zoe, Zora, Hanna, Nora, Alice, Amanda, Jasmin, Rose, Diana, Dorothy, Emma, Emily, Barbara, Fanny, Iris, Monica, Marian, Olivia, Lydia, Polly, Victoria
Lánynévből a Kendra, Kelli, Liza, Kiliána, Muriel.
Fiúnevek közül Kilián, Alen, Arlen, Axel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!